Alper Pupa Üye Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 250 Çözümler 2 Tepkime puanı 183 9 Nis 2022 #1 Kafa yapısı vs tıpkı karıncaya benziyor. Thorax kırmızı abdomen yarı kırmızı yarı siyah. Çok enteresan bişey. Ne olduğunu bilen var mı
Kafa yapısı vs tıpkı karıncaya benziyor. Thorax kırmızı abdomen yarı kırmızı yarı siyah. Çok enteresan bişey. Ne olduğunu bilen var mı
Çözüm Alper 9 Nis 2022 Bulut_Mercan' Alıntı: Paederus Böceği Genişletmek için tıkla ... Hocam nerden bilirsin ki bu böceği. Şimdi araştırdım da illet bişeymiş. Hemen salıyorum😂
Bulut_Mercan' Alıntı: Paederus Böceği Genişletmek için tıkla ... Hocam nerden bilirsin ki bu böceği. Şimdi araştırdım da illet bişeymiş. Hemen salıyorum😂
Bulut_Mercan Asker Yardımsever İlklerden Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 1,072 Çözümler 75 Tepkime puanı 1,205 9 Nis 2022 #2 Paederus Böceği Oyla 3 Downvote
Alper Pupa Üye Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 250 Çözümler 2 Tepkime puanı 183 9 Nis 2022 #3 Bulut_Mercan' Alıntı: Paederus Böceği Genişletmek için tıkla ... Hocam nerden bilirsin ki bu böceği. Şimdi araştırdım da illet bişeymiş. Hemen salıyorum😂 Oyla 0 Downvote Çözüm
Bulut_Mercan' Alıntı: Paederus Böceği Genişletmek için tıkla ... Hocam nerden bilirsin ki bu böceği. Şimdi araştırdım da illet bişeymiş. Hemen salıyorum😂