Bu bir kraliçe mi?

oziky

Yumurta
Üye
WhatsApp Görsel 2024-07-20 saat 21.21.15_30bcde0b.jpgWhatsApp Görsel 2024-07-20 saat 21.20.18_a7226412.jpgWhatsApp Görsel 2024-07-20 saat 21.20.17_4492f755.jpg
Herkese iyi akşamlar, bu hobiye daha yeni başladım (belki de resmi olarak şu an) bunun bir kraliçe olup olmadığı konusunda kesin bir fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer kraliçe ise türünü de belirtmeyi unutmayın. İkinci bir sorum da gördüğünüz üzere daha test tüpü temin edemediğim için şuanlık bir pet şişenin içine koydum sıkıntı olur mu, öneri ve tavsiyeleriniz varsa nelerdir? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Yume

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 39813Ekli dosyayı görüntüle 39814Ekli dosyayı görüntüle 39815
Herkese iyi akşamlar, bu hobiye daha yeni başladım (belki de resmi olarak şu an) bunun bir kraliçe olup olmadığı konusunda kesin bir fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğer kraliçe ise türünü de belirtmeyi unutmayın. İkinci bir sorum da gördüğünüz üzere daha test tüpü temin edemediğim için şuanlık bir pet şişenin içine koydum sıkıntı olur mu, öneri ve tavsiyeleriniz varsa nelerdir? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Pet şişe yerine daha küçük bir kaba koyabilirsen iyi olur bide hava alabilmesi için toplu iğneyle delik açabilirsin kaçmasın yeter

oziky

Yumurta
Üye
Pet şişe yerine daha küçük bir kaba koyabilirsen iyi olur bide hava alabilmesi için toplu iğneyle delik açabilirsin kaçmasın yeter
Test tüpü siparişi verdim zaten bidaha strese girmesin diye ellemek istemedim kapağa da delik açtım kaçamayacağı şekilde ama daha yumurta göremedim normal midir? Önerilerin için teşekkür ederim.

barisarda

Yumurta
Üye
Bende sizin gibi hobiyi takip ediyordum ama resmi olarak yeni başladım. Gelişmeleri sürekli olarak paylaşırsanız biz de faydalanırız☺️

Rtyler

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 39813Ekli dosyayı görüntüle 39814Ekli dosyayı görüntüle 39815
evet kraliçe , cinside çok büyük ihtimal lasilus