Bence bu fotoğraftan tür tahmini yapmak biraz zor.Yeni buldum kap geçişi yaptığım için en net bu şekilde çekebildim. Emin değilim o yüzden soruyorum bu bir kraliçe mi?
Solenopsislere baktım kendi karıncam ile karşılaştırdım o olduğuna eminim şu an teşekkür ederim. Trichomyrmex perplexus ile çok fazla benzemiyor.Bence bu fotoğraftan tür tahmini yapmak biraz zor.
Solenopsise de benziyor trichomyrmex perplexusa da benziyor.
Trichomyrmex değil solenopsis cinsi.Bence bu fotoğraftan tür tahmini yapmak biraz zor.
Solenopsise de benziyor trichomyrmex perplexusa da benziyor.
Siz öyle diyorsanız öyledir.Solenopsislere baktım kendi karıncam ile karşılaştırdım o olduğuna eminim şu an teşekkür ederim. Trichomyrmex perplexus ile çok fazla benzemiyor.
Trichomymex dediğiniz fotoğrafı nereden buldunuz?Siz öyle diyorsanız öyledir.
Bilginiz olsun diye söylemiştim.
Trichomymex dediğiniz fotoğrafı nereden buldunuz?
afedersin bu da mı Solenopsis kraliçesi?Trichomymex dediğiniz fotoğrafı nereden buldunuz?
Multi kraliçe için uygun tür olduğu için bunu da alırsam ilk deneyim için zorlayıcı olur mu acaba?afedersin bu da mı Solenopsis kraliçesi?
Multiye uygun bir tür değil multiqeen denemeyin! Zaten kraliçelerin sadece ufak bir bölümü çok geç yumurtlayıp koloni kurabiliyor.Multi kraliçe için uygun tür olduğu için bunu da alırsam ilk deneyim için zorlayıcı olur mu acaba?
Evet buda bir solenopsis kraliçesi, büyük ihtimalle fugax complexten’dir.afedersin bu da mı Solenopsis kraliçesi?
teşekkür ederimMultiye uygun bir tür değil multiqeen denemeyin! Zaten kraliçelerin sadece ufak bir bölümü çok geç yumurtlayıp koloni kurabiliyor.
Evet buda bir solenopsis kraliçesi, büyük ihtimalle fugax complexten’dir.
Çok güzel bir tür elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.
Multiye uygun bir tür değil multiqeen denemeyin! Zaten kraliçelerin sadece ufak bir bölümü çok geç yumurtlayıp koloni kurabiliyor.
fakat bakım rehberinde multiquenn için olumlu diyordu araştırdığım kadarıyla da uygun diye gördüm riske girmiyorum o zaman teşekkür ederimMultiye uygun bir tür değil multiqeen denemeyin! Zaten kraliçelerin sadece ufak bir bölümü çok geç yumurtlayıp koloni kurabiliyor.
Fugax bir complex durumunda yani aslında bir kaç farklı varyantı var diyebiliriz orjinal olan fugax evet multiqueen’e yatkın fakat türkiyede bulunanların çoğu multi olmuyor. Dediğim gibi başarı oranı düşük bir kraliçe için daha da riske atmaya gerek yok.fakat bakım rehberinde multiquenn için olumlu diyordu araştırdığım kadarıyla da uygun diye gördüm riske girmiyorum o zaman teşekkür ederim
Tamamdır çok teşekkür ederim ilgin ve yardımın için.Fugax bir complex durumunda yani aslında bir kaç farklı varyantı var diyebiliriz orjinal olan fugax evet multiqueen’e yatkın fakat türkiyede bulunanların çoğu multi olmuyor. Dediğim gibi başarı oranı düşük bir kraliçe için daha da riske atmaya gerek yok.