Hobide çok yeniyim valla yanlış olabilir ama sanırsam çoğaltıcı olarak geçiyordu bunlar sitelerdeHobiye başlamadan herşeyi hazırlamak istiyorum bütün kolonilerimide bu şekilde şeffaf yapmam lazım ama birtek bu aparattan takıldım bilgisi olan varsa yardım lütfenEkli dosyayı görüntüle 2206
İsmi tam olarak nedir ne diyerek istemeliyiz bunuBazı kırtasiyelerde y boru olarakta bulunabilir yanlış bilmiyorsam
Hobiye başlamadan herşeyi hazırlamak istiyorum bütün kolonilerimide bu şekilde şeffaf yapmam lazım ama birtek bu aparattan takıldım bilgisi olan varsa yardım lütfenEkli dosyayı görüntüle 2206
Hortum birleştirme aparatı olarak geçiyor internetteHobiye başlamadan herşeyi hazırlamak istiyorum bütün kolonilerimide bu şekilde şeffaf yapmam lazım ama birtek bu aparattan takıldım bilgisi olan varsa yardım lütfenEkli dosyayı görüntüle 2206
İsmi tam olarak nedir ne diyerek istemeliyiz bunu
Aynen bu tarz direk yazıldığı gibi y boru veya hortum birleştirme aparatı derseniz muhakkak yardımcı olurlarEkli dosyayı görüntüle 2207Bu mudur?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hortum birleştirme aparatı olarak geçiyor internette
Ölçülerine bakmak lazım teşekkür ederim bu arada=)Ekli dosyayı görüntüle 2207Bu mudur?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hortum birleştirme aparatı olarak geçiyor internette