Reis 6. Kaçtı da 5 tane buldum böyle idare eder mi? Bı kaç güne zaten eve doncezBurda durabilirler kısa süre sorun olmaz.Kapların içine nohut büyüklüğünde pamuk ıslatıp koy nem yapsın ve kaba 2-3 tane delik aç hava girsin.
Ben, kraliçeyi önce geçici bir kaba koymuştum, orada yumurtladı. Sonra test tüpüne geçirdim ama bir hafta sonra öldü. Bence yanınıza sadece bir tane alın.Reis 6. Kaçtı da 5 tane buldum böyle idare eder mi? Bı kaç güne zaten eve doncez
Dediğim gibi yaparsanız edeceğini düşünüyorum hocam.Bazı kaçakçılar bile yurtdışına bu şekilde götürüyor😄😄Reis 6. Kaçtı da 5 tane buldum böyle idare eder mi? Bı kaç güne zaten eve doncez
O kraliçeye bişey olmuş olabilir hocam ama benim dediğim yöntem sıklıkla kullanılıyor bişey olacağını sanmıyorum.Ben, kraliçeyi önce geçici bir kaba koymuştum, orada yumurtladı. Sonra test tüpüne geçirdim ama bir hafta sonra öldü. Bence yanınıza sadece bir tane alın.
Hayır hocam sizin kraliçeyle ilgili bir durumdur o. Ben de bardakta tetamorium bakıp sonra yumurtalarla birlikte tüpe aktardım, hiç de bir şey olmadı.Ben, kraliçeyi önce geçici bir kaba koymuştum, orada yumurtladı. Sonra test tüpüne geçirdim ama bir hafta sonra öldü. Bence yanınıza sadece bir tane alın.
Hayır hocam sizin kraliçeyle ilgili bir durumdur o. Ben de bardakta tetamorium bakıp sonra yumurtalarla birlikte tüpe aktardım, hiç de bir şey olmadı.
Dediğim gibi yaparsanız edeceğini düşünüyorum hocam.Bazı kaçakçılar bile yurtdışına bu şekilde götürüyor😄😄
O kraliçeye bişey olmuş olabilir hocam ama benim dediğim yöntem sıklıkla kullanılıyor bişey olacağını sanmıyorum.
Benim kraliçemle ilgili bir sorundu o zaman. Ben,sadece deneyimimi paylaştım.Hayır hocam sizin kraliçeyle ilgili bir durumdur o. Ben de bardakta tetamorium bakıp sonra yumurtalarla birlikte tüpe aktardım, hiç de bir şey olmadı.
Hey maaşallah hocam, baya şanslıymışsınız.11 tane buldum