Arkadaşlar, hepinize selamlar. Ben bayram sonrası bir kurt siparişi vermeyi düşünüyorum ve 3 çeşit kurt alacağım. Bunlar: Buffalo, Morio ve un kurdu olacak. Karıncamın cinsi Camponotus ve yem konusunda birazcık seçiciler diye biliyorum. Buffalo kurdundan 100 adet, Morio'dan 50 adet ve un kurdundan da 200 adet alacağım. Bunları buzlukta dondurmayı planlıyorum fakat elimde 10 karınca da olsa bunlar tak diye bitmez, yani epeyce duracaklar buzlukta. Sizce uzun süre buzlukta durursa herhangi bir problem olur mu? Bu süre 1 yıl da olabilir, 2 yıl da, yani ne zaman biterse kısaca.
Başka bir soru: Sizce Buffalo ve Morio'ya gerek var mı? Ben "alayım, bulunsun" mantığıyla düşündüm, bir de dediğim gibi dondurunca sıkıntı olmaz diye. Ayrıca kargo fiyatlarını vs. biliyorsunuz, ufacık şeye bile taşıma ücreti 200 TL alıyorlar; ayrı ayrı alınca fazla oluyor ücretler.
Un kurdunu dondurup sonra çözdürüp besleyen arkadaşlar var, sorun olmadığını ve iç sıvısının vs. güzel kaldığını söylüyorlar ama Morio ve Buffalo'dan emin olamadığım için soruyorum.
Şimdiden yanıtlar için teşekkürler 🙃.
Başka bir soru: Sizce Buffalo ve Morio'ya gerek var mı? Ben "alayım, bulunsun" mantığıyla düşündüm, bir de dediğim gibi dondurunca sıkıntı olmaz diye. Ayrıca kargo fiyatlarını vs. biliyorsunuz, ufacık şeye bile taşıma ücreti 200 TL alıyorlar; ayrı ayrı alınca fazla oluyor ücretler.
Un kurdunu dondurup sonra çözdürüp besleyen arkadaşlar var, sorun olmadığını ve iç sıvısının vs. güzel kaldığını söylüyorlar ama Morio ve Buffalo'dan emin olamadığım için soruyorum.
Şimdiden yanıtlar için teşekkürler 🙃.