Bölge sorunu mu?

semijcalk

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar yaklasik 2 gündür Kocaeli Kefkende ariyorum dün yağmur yağdı ardından hemen çıktım ve bulamadim 2. Gün ise bir sürü işçi var fakat yine kraliçe yoktu. Taş altlarina ağaçlara ve yerlere bakiyorum ormanlik ve çakıl taşlarının bol olduğu bir yerdeyim yanlış zamanda mı çıkıyorum yoksa bu bölgede genellikle uçuş olmuyormu (burda 1.5 haftadır kalan kuzenim de var o da herhangi bir kraliçeye rastlamamış.)IMG-20220708-WA0023.jpeg
Aradığım yol böyledir.

TikkyClup

Yumurta
Üye
Merhaba bende gölcükteyim bulmaktan sıkılmış durumdayım siz birde kefkende bulamıyorsunuz imkansıza yakın birşey doğrusu ya çok talihsizsiniz yada yeni başladınız

semijcalk

Yumurta
Üye
Merhaba bende gölcükteyim bulmaktan sıkılmış durumdayım siz birde kefkende bulamıyorsunuz imkansıza yakın birşey doğrusu ya çok talihsizsiniz yada yeni başladınız
Yaklaşık 2 3 aydır hobi ile ilgileniyorum fakat burda bir türlü bulamadim işçi sayısı çok ama kralice sayısı diyemem çünkü hiç görmedim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hocam Kocaeli'de 85 veya daha fazla tür bulunuyor. Adım başı kraliçe bulmanız lazım😄

egemen1273

Yumurta
Üye
Nemli havalarda çıkın aramaya yağmur yağmadan nemli olan havada veya saatte şansınız artar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hocam %100 nem diyor kocaelinde 😄

TikkyClup

Yumurta
Üye
Nemli havalarda çıkın aramaya yağmur yağmadan nemli olan havada veya saatte şansınız artar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hocam %100 nem diyor kocaelinde 😄
Ağa burda nem full zaten arkadaş acemi 3 4 tane bulsa açılır =) yakın olsa veririm ben ama