boğulmazlarsolenopsis türü karıncam var ve test tüpüm yok, plastik kabın üzerine delik açtım iğne ile. Sizce boğulurlar mıEkli dosyayı görüntüle 18832rlarmı?
teşekkürler birde son bir şey soracağım müsadenizle ben pipeti kesip küçük bir test tüp, yaptım ve kabın içine koydum bir tarafınada peçete koydum sizce test tüpü gelene kadar idare edermi?boğulmazlar
şuan onlara sadece nem ve karanlık bir ortam hazırlasanız yeterteşekkürler birde son bir şey soracağım müsadenizle ben pipeti kesip küçük bir test tüp, yaptım ve kabın içine koydum bir tarafınada peçete koydum sizce test tüpü gelene kadar idare edermi?
Şırıngadan yapabilirsinteşekkürler birde son bir şey soracağım müsadenizle ben pipeti kesip küçük bir test tüp, yaptım ve kabın içine koydum bir tarafınada peçete koydum sizce test tüpü gelene kadar idare edermi?
dostum plastik bir kapta kraliçe bakılmaz alan çok büyük. muhtemelen strese girip kendini öldürecek. şırınga vb bişeyle test tüpü gibi küçük bir alan oluşturmalısın. ayrına nem olmazsa orda durmaz.solenopsis türü karıncam var ve test tüpüm yok, plastik kabın üzerine delik açtım iğne ile. Sizce boğulurlar mıEkli dosyayı görüntüle 18832rlarmı?
biliyorum ama şırıngayı bu gün almaya gideceğimdostum plastik bir kapta kraliçe bakılmaz alan çok büyük. muhtemelen strese girip kendini öldürecek. şırınga vb bişeyle test tüpü gibi küçük bir alan oluşturmalısın. ayrına nem olmazsa orda durmaz.
yani pipetin içinede test tüpü kurmayı düşündüm amadostum plastik bir kapta kraliçe bakılmaz alan çok büyük. muhtemelen strese girip kendini öldürecek. şırınga vb bişeyle test tüpü gibi küçük bir alan oluşturmalısın. ayrına nem olmazsa orda durmaz.
1-2 hafta pipet ile idare edebilirsiniz ama kraliçeye net sağlamak zor olur en alternatifi şırınga şu an. bence pipetle uğraşmadan şırınga alın ve şırıngayı hazırlayın. böylesi daha iyi olur. nem olmazsa kraliçe kaçmaya çalışır ve bu onu streslendiriryani pipetin içinede test tüpü kurmayı düşündüm ama
anladım teşekkürler1-2 hafta pipet ile idare edebilirsiniz ama kraliçeye net sağlamak zor olur en alternatifi şırınga şu an. bence pipetle uğraşmadan şırınga alın ve şırıngayı hazırlayın. böylesi daha iyi olur. nem olmazsa kraliçe kaçmaya çalışır ve bu onu streslendirir
şırınganın delik kısmını çakmakla yakıp peçeteyle bastır su akmasınbiliyorum ama şırıngayı bu gün almaya gideceğim
teşekkürlerşırınganın delik kısmını çakmakla yakıp peçeteyle bastır su akmasın
Bardakta bakan bile var işçiler çıkana kadar. Yeter ki şartlar uygun olsun.teşekkürler birde son bir şey soracağım müsadenizle ben pipeti kesip küçük bir test tüp, yaptım ve kabın içine koydum bir tarafınada peçete koydum sizce test tüpü gelene kadar idare edermi
Sağlıklı bir yöntem mi? Cevap hayır. Hobiyi yapıyorsak en iyi şartlarda yapmamız lazım. Onu sağlayamıyorsa bı düşüğü şırınga da bakar. Bardak veya şişe çok geniş alan bu karıncanın stresini arttıran bir faktör. Doğada çok minik bir delikte yuvalama yapıyorlar, streste buna bağlı olarak çok daha az oluyor.Bardakta bakan bile var işçiler çıkana kadar. Yeter ki şartlar uygun olsun.
Haklısın sağlıklı değil kesinlikle. En son çare olabilir belki.Sağlıklı bir yöntem mi? Cevap hayır. Hobiyi yapıyorsak en iyi şartlarda yapmamız lazım. Onu sağlayamıyorsa bı düşüğü şırınga da bakar. Bardak veya şişe çok geniş alan bu karıncanın stresini arttıran bir faktör. Doğada çok minik bir delikte yuvalama yapıyorlar, streste buna bağlı olarak çok daha az oluyor.