Eline alacaksın yürüteceksin başka çözümü yokbeyler benim herhangi bir hayvana fobim falan yok korkmuyorumda ama nedense böyle siyah böceklere yani hamam böceği vs. fobim var nasıl atlatabilirim varmı geçmişte sıkıntı çeken/yaşayan
2016 dan beri bu hobideyim. Sayısız koloni sahibi oldum ve satışını yaptım. Bir çok canlı yem ile besledim. Un kurdu dahil tüm böcek türlerini kullandım ve ellerim değmeden sadece cımbız yardımı ile kolonilerimi besledim. Bu hobiyi yapacaksan katlanmak zorundasın Bende iğreniyorum ama cımbız var.beyler benim herhangi bir hayvana fobim falan yok korkmuyorumda ama nedense böyle siyah böceklere yani hamam böceği vs. fobim var nasıl atlatabilirim varmı geçmişte sıkıntı çeken/yaşayan
Ben bu hobiyi ilk tanıdığımda Tuğkan abinin videolarını izlerken alerji olmuş gibi kaşınırdım, biraz araştırdım bu bir sendrommuş bazı insanlar karınca görünce bazıları tarantula bazıları çiyan, böcek vs. tabi hobiye olan ilgim kaşıntıların önüne geçmişti çokta umrumda değildi kaşınırken bile kaşıdığımı fark etmediğim anlar olmuştu. İzleye izleye atlattım o alerjimsi şeyi sana tavsiyem ne kadar fobi alerjiye benzemese de ilk başta fobin olan canlıları inat ederek izle daha sonra görmeye alıştıkça gerisi gelir.beyler benim herhangi bir hayvana fobim falan yok korkmuyorumda ama nedense böyle siyah böceklere yani hamam böceği vs. fobim var nasıl atlatabilirim varmı geçmişte sıkıntı çeken/yaşayan