Ya böcek çıkmıştır yada pupa kendisi ölmüştür. Yani normal aç bırakmadığın sürece problem olmaz.Merhabalar, böcek un kurtlarım diğer pupa halindeki un kurtlarını yiyor. Ne yapmalıyım?
Anlamadım? Zaten aç bırakmıyorum fakat canlı pupaları yiyorlarYa böcek çıkmıştır yada pupa kendisi ölmüştür. Yani normal aç bırakmadığın sürece problem olmaz.
Pupalar bir şey değdiği zaman hareket ederler. Ayrıca pupa kabuklarının içi boş ise normal yedikleri anlamına gelmez.Anlamadım? Zaten aç bırakmıyorum fakat canlı pupaları yiyorlar
Ben de yakın zamana kadar böcekler ile pupalar aynı ortamda durabiliyorlar diye biliyordum. Yakın zamanda öğrendiğime göre böcekler de yamyamlık yapıyormuş. En iyisi bir kap daha alıp pupa ve böcekleri de ayırmanız.Merhabalar, böcek un kurtlarım diğer pupa halindeki un kurtlarını yiyor. Ne yapmalıyım?
Öyle ama gerekli koşullar sağlandığı zaman yamyamlık olmuyor olsa bile az olur.Ben de yakın zamana kadar böcekler ile pupalar aynı ortamda durabiliyorlar diye biliyordum. Yakın zamanda öğrendiğime göre böcekler de yamyamlık yapıyormuş. En iyisi bir kap daha alıp pupa ve böcekleri de ayırmanız.
Birbirlerini yeme olasılığına neden bu kadar karşısın anlamıyorum. Arkadaş uygun koşullarda olmasına rağmen birbirlerini yediklerini söylüyor.Öyle ama gerekli koşullar sağlandığı zaman yamyamlık olmuyor olsa bile az olur.
Karşı olmakla alakası yok. Gerçekler bunlar. Ayrıca istisnalar dışında yamyamlık az görülür.Birbirlerini yeme olasılığına neden bu kadar karşısın anlamıyorum. Arkadaş uygun koşullarda olmasına rağmen birbirlerini yediklerini söylüyor.