Bu gün haşhaş ve nohut ektim aynı zamanda patates hazırladım çimlenmesi için... Acaba bunların gelişimini bir günlük konusunda paylaşabilir miyim? Kuralların dışında bir mevzu olur mu?
Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Paylaşabilirsiniz bence takip ederim ben hem gelişimi görmek güzel olur benceBu gün haşhaş ve nohut ektim aynı zamanda patates hazırladım çimlenmesi için... Acaba bunların gelişimini bir günlük konusunda paylaşabilir miyim? Kuralların dışında bir mevzu olur mu?
Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Paylaşabilirsiniz bence takip ederim ben hem gelişimi görmek güzel olur bence
Cevaplarınız için teşekkür ederim günlüğü bugün yada yarın başlarım, her bitki için farklı günlük açayım mı yoksa hepsini tek günlükte paylaşayım mı?Bence olmaz çünkü günlük zaten karınca ile ilgili bişey olması gerekmiyor ama bilemiyorum
Tek günlük daha iyi olur. Hepsi için farklı konu olması konu kalabalığı yapar diye düşünüyorum.Cevaplarınız için teşekkür ederim günlüğü bugün yada yarın başlarım, her bitki için farklı günlük açayım mı yoksa hepsini tek günlükte paylaşayım mı?
Anladım, vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim, keyifli hobiler dilerim...Tek günlük daha iyi olur. Hepsi için farklı konu olması konu kalabalığı yapar diye düşünüyorum.
Ne demek size de keyifli hobilerAnladım, vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim, keyifli hobiler dilerim...