bitki akvaryumu yapmayı düşünüyorum zemini nasıl yapmalıyım filtre almalı mıyım marka önerisi genel öneriler vb.
dc toprak kral#3270
Not: Ekonomik öneri
dc toprak kral#3270
benimde kuralı 2 gün oluyo bakteri oluşmasını bekliyorum filtre olarak ben dolphin sfp 16 aldım aşırı sessiz çok hoşuma gitti akvaryum 43 litre debisi yeterli benim için balık olarak neon tetra ve harlequin rasbora düşünüyorumbitki akvaryumu yapmayı düşünüyorum zemini nasıl yapmalıyım filtre almalı mıyım marka önerisi genel öneriler vb.
dc toprak kral#3270
mesajımda dediğim gibi temel bilgiye sahibim öyle bitkiler hakkında bilgim yok ama nitrat için çoğunlukla vatoz kullanıldığını gördüm o yüzden yazdım yanlış bilgi ise affolaöncelikle filtre çok önemli bir konu. Akvaryumunda balık varsa kesinlikle filtre olmalı diye düşünüyorum. Hele birde vatoz demiş arkadaş. Vatozlar fazla dışkılar, suyu çabucak kirletirler. Eğerki balık yükün çok olmayacaksa akvaryumunun litresini saatte 3 4 kere çevirebilecek bir askı filtre alabilirsin. Zemin konusu çok detay bir konu. Önemli olan ne tarz bitkiler bakacağın. Eğerki zor bitkiler bakmak istiyorsan farklı zemin gerekir. Kolay bitkiler istiyorsan farklı gerekir. Dolphin'in askı filtreleri kaliteli ve güzeldir.
zemin olarak en alta elenmiş bahçe toprağı üstünede lav kırığı koymayı düşünüyorum nasıl yapsam daha iyi olurEkli dosyayı görüntüle 15405Ekli dosyayı görüntüle 15406benimde kuralı 2 gün oluyo bakteri oluşmasını bekliyorum filtre olarak ben dolphin sfp 16 aldım aşırı sessiz çok hoşuma gitti akvaryum 43 litre debisi yeterli benim için balık olarak neon tetra ve harlequin rasbora düşünüyorum