Birkaç soru

Kutay

Yumurta
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Merhaba. 100-150 litre arasında bir bitkili akvaryum kurmak istiyorum.
bir lepistes grubu yapmak istiyorum
tabi çöpçü ve vatozda olucak
lepistesin yanında başka grup halinde bakabileceğim tür önerisiniz varsa yazabilirsiniz.
Hangi filtreleme sistemini kullanayım F/P ürün önerebilir misiniz?
Hangi kum türü ve hangi bitkiler uygun olur?
Akvaryum hakkında bilgim az babamın geçmis senelerden deneyimi çok fazla ama buraya da sormak istedim.

V

Vedad

Merhaba. 100-150 litre arasında bir bitkili akvaryum kurmak istiyorum.
bir lepistes grubu yapmak istiyorum
tabi çöpçü ve vatozda olucak
lepistesin yanında başka grup halinde bakabileceğim tür önerisiniz varsa yazabilirsiniz.
Hangi filtreleme sistemini kullanayım F/P ürün önerebilir misiniz?
Hangi kum türü ve hangi bitkiler uygun olur?
Akvaryum hakkında bilgim az babamın geçmis senelerden deneyimi çok fazla ama buraya da sormak istedim.
Filtre olarak kesinlikle pipo filtre, kum için dere kumu kullanabilirsiniz. Görselliğin daha iyi olması açısından üstüne hagen kum eklemesi yapabilirsiniz. Neon türlerini ekleyebilirsiniz balık olarak.

Kutay

Yumurta
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Filtre olarak kesinlikle pipo filtre, kum için dere kumu kullanabilirsiniz. Görselliğin daha iyi olması açısından üstüne hagen kum eklemesi yapabilirsiniz. Neon türlerini ekleyebilirsiniz balık olarak.
F/P ürün linki atabilir misiniz acaba yada ismini neon tetra türleri dısında da baska oneriniz var mı

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Pipo yerine şelale öneririm çünkü pipo mekanik filtasyon çok çok düşük yapar o hacime şelale olarak sessiz ve kaliteli kendimde kullandığım sıfır ses aquawing aqf 350 öneririm daha büyüğü varmı bilmiyorum 2 adet alırsanız iş görür. Ek olarak aquawing aq1000f tepe filtre 880 litrelik olanıda güzel gibi görünüyor hiç denemedim.

Kutay

Yumurta
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
tamamdır sagol