Birkaç gün içinde olanlar..

sahin

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce aranıza katıldım ve bi hayalim olduğunu paylaştım sizlerle. Kendini tanıt başlığından bir konu oluşturdum ve hem kendimi tanıttım hemde hayalimi yazdım. Çok şükür hayalimdeki gibi 80x40x40 bir akvaryum buldum şimdilik içinde 4 japon birde vatoz um var. Fotoğrafını ekledim zaten bakabilirsiniz. Sizlere tavsiye ne olursa olsun hayallerinizden vazgeçmeyin. Bütün hayallerim yıkılmış olsa da hayatımda ilk defa bir hayali gerçekleştirdim ve bu benim için bir dönüm noktası. Çünkü asla hayal kurmaktan vazgeçmedim. Bazılarınız için çok basit olabilir, bi akvaryum işte diyebilirsiniz ama benim için öyle değil. Neyse fazla konuştum. O gün akvaryum yapmak istiyorum dediğimde kim hayır dua ettiyse Allah razı olsun. Sevgilerimle :) :) 20220219_065100.jpg

Mssr

Pupa
Üye
Adınıza çok mutlu oldum. Güle güle besleyin.

Alper

Pupa
Üye
hadi hayırlı olsun. Eleştri geliştirir düşüncesiyle o pipo filtrenin akvaryuma yetmiyeceği düşüncesindeyim. eğer imkanınız varsa bir dış filtre ya da iç filtre edinmenizi öneririm. 😊

Benkimim

Pupa
Üye
Hayırlı olsun dostum inşallah herşey gönlünce olur
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Panda japon türleri var benim çok hoşuma gitmişti ama bulamamıştım çok sevimliler bak resim koydum 😀

Ekli dosyalar

• IMG_20220219_151721.jpg
    IMG_20220219_151721.jpg
    47.7 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

bulutsensei

Nanitik
Üye
Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce aranıza katıldım ve bi hayalim olduğunu paylaştım sizlerle. Kendini tanıt başlığından bir konu oluşturdum ve hem kendimi tanıttım hemde hayalimi yazdım. Çok şükür hayalimdeki gibi 80x40x40 bir akvaryum buldum şimdilik içinde 4 japon birde vatoz um var. Fotoğrafını ekledim zaten bakabilirsiniz. Sizlere tavsiye ne olursa olsun hayallerinizden vazgeçmeyin. Bütün hayallerim yıkılmış olsa da hayatımda ilk defa bir hayali gerçekleştirdim ve bu benim için bir dönüm noktası. Çünkü asla hayal kurmaktan vazgeçmedim. Bazılarınız için çok basit olabilir, bi akvaryum işte diyebilirsiniz ama benim için öyle değil. Neyse fazla konuştum. O gün akvaryum yapmak istiyorum dediğimde kim hayır dua ettiyse Allah razı olsun. Sevgilerimle :) :) Ekli dosyayı görüntüle 1602
hayalinizi gerçekleştirdiğinize sevindim. hangi balığı beslemeyi düşünüyorsunuz? japonların sayısı artıp akvaryumu kaplasa çok tatlı olur. :)

sahin

Yumurta
Üye
hayalinizi gerçekleştirdiğinize sevindim. hangi balığı beslemeyi düşünüyorsunuz? japonların sayısı artıp akvaryumu kaplasa çok tatlı olur. :)
Kesinlikle japon balıklarımı çoğaltıcam şu an maddi durumum yeterli değil ama ilk fırsatımda bütün japon türlerini almak istiyorum :) teşekkürler

Hayırlı olsun dostum inşallah herşey gönlünce olur

Panda japon türleri var benim çok hoşuma gitmişti ama bulamamıştım çok sevimliler bak resim koydum 😀
İnan bende ondan arıyorum :D teşekkür ederim

Hayırlı olsun adınıza sevindim:)
Teşekkür ederim Allah razı olsun

hadi hayırlı olsun. Eleştri geliştirir düşüncesiyle o pipo filtrenin akvaryuma yetmiyeceği düşüncesindeyim. eğer imkanınız varsa bir dış filtre ya da iç filtre edinmenizi öneririm. 😊
Maddi durumum müsait olunca alıcam inşallah teşekkür ederim :)

Adınıza çok mutlu oldum. Güle güle besleyin.
Teşekkür ederimmm :)