Tetramorium cinsini multilemişsiniz. Tetramorium cinsinde multiqueen olan türler mevcut ama genelde multiqueen olmazlar ve tür onlardan mı bilmekte çok zor. Şu anlık aralarında savaş yaşanmayabilir ama ileride tek tek ölümler başlayabilir dikkat edin.Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Bu formu biraz geç açtığım için kusura bakmayın kraliçeleri multilemeden önce sormam lazımdı ama pheidole sandığım için multiledim. Fakat detaylı araştırma yapınca pheidole olmadığını fark ettim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ekli dosyayı görüntüle 53880
Tetramorium cinsini multilemişsiniz. Tetramorium cinsinde multiqueen olan türler mevcut ama genelde multiqueen olmazlar ve tür onlardan mı bilmekte çok zor. Şu anlık aralarında savaş yaşanmayabilir ama ileride tek tek ölümler başlayabilir dikkat edin.Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Bu formu biraz geç açtığım için kusura bakmayın kraliçeleri multilemeden önce sormam lazımdı ama pheidole sandığım için multiledim. Fakat detaylı araştırma yapınca pheidole olmadığını fark ettim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ekli dosyayı görüntüle 53880
Şimdilik bir sıkıntı yok ama ileride ne olacağını bilmiyorum. Ayırmaya niyetlendim ama çoktan iç içe girip yumurtlamışlardı ben de akışına bıraktım.Tetramorium cinsini multilemişsiniz. Tetramorium cinsinde multiqueen olan türler mevcut ama genelde multiqueen olmazlar ve tür onlardanmı bilmekte çok zor. Şuanlık aralarında savaş yaşanmayabilir ama ileride tek tek ölümler başlayabilir dikkat edin.
Siz yanıt verdikten sonra bir araştırma yaptım ve alt türünü buldum. Multi olma olasılığı en yüksek tetramorium olduğunu yazıyor. Bekleyp göreceğim. Teşekkür ederim.Tetramorium cinsini multilemişsiniz. Tetramorium cinsinde multiqueen olan türler mevcut ama genelde multiqueen olmazlar ve tür onlardan mı bilmekte çok zor. Şu anlık aralarında savaş yaşanmayabilir ama ileride tek tek ölümler başlayabilir dikkat edin.