bilmediğim bir şekilde kayıp veriyorum

Mikkatiew

Yumurta
Üye
6 kraliçe karıncam vardı 5i öldü 100 işçli koloniminde sayısı 15e fln düştü bakımlarında fln sorun yok yemlerini zamanında veriyordum tuğkan abinin videolarını izleyerek başladım bu işe forumlarda öğrendim ama bu konu canımı sıktı benim elimde olan birşey değildi belki hava koşullarından oldu malum izmir sıcağı kalan tek kolonimi nasıl kurtarırım bana biraz tavsiye verebilcek (hava 41 derece)

mabeakv2

Pupa
Üye
6 kraliçe karıncam vardı 5i öldü 100 işçli koloniminde sayısı 15e fln düştü bakımlarında fln sorun yok yemlerini zamanında veriyordum tuğkan abinin videolarını izleyerek başladım bu işe forumlarda öğrendim ama bu konu canımı sıktı benim elimde olan birşey değildi belki hava koşullarından oldu malum izmir sıcağı kalan tek kolonimi nasıl kurtarırım bana biraz tavsiye verebilcek (hava 41 derece)
Kayıp yaşamanızda birçok faktör etkili olmuş olabilir.
Oda içi sıcaklık , Evin içinde yapılan faaliyetler ilaçlama vb , Besleme yaptıysanız besleme yaptığınız besinler (böcekler) , yine beslemeden kaynaklı mite sorunu.

Mikkatiew

Yumurta
Üye
İlaçlama olmadı yemleride ankara canlı yemden ithal ediyorum benim için üzücü bir durum yani

Thelethal

Pupa
Üye
Tamamen aynısını yaşadım. 1 hafta içinde sanctus kolonim 100 işçiden 20lere kadar düştü bu sabah da kraliçeyi ölü buldum. Ölmeleri için görünürde hiçbir sebep yoktu fakat ne de olsa canlılarla uğraşıyoruz yapacak bir şey yok.