Genişletmeden kastınız ne tam olarak hocam? Genel olarak kullanılan her şey var gördüğüm kadarıyla.gördüm. bunun üstüne düşüp daha da genişletilmeli.tabiri caiz ise e-kitaplaştırılmalı.
2. olarakta sözlük ve terimler yazarak arattım ama bu sayfa çıkmadı. benimkisi sadece acemi beklentisi. siz kıymetli bilenler için bu fikir önemli olmayabilir. ama bilmeyen için büyük bir velinimet
Var galibaGenişletmeden kastınız ne tam olarak hocam? Genel olarak kullanılan her şey var gördüğüm kadarıyla.
Ben ekstra kelime mi eklenmeli yoksa detaylandırılmalı mı diye sormuştum sağ olun. Bir kraliçenin kendi "karınca sütü" denilen besiniyle beslediği ve diğer işçlere göre kısa ömürlü, küçük ve daha dayanıksız ilk işçilere nanitik denir.var galiba, ama illaki eksikler vardır . Aklıma ilk gelen Nanitik. en kusursuz projelerde bile geliştirecek birşeyler bulabiliriz. sanırım fazla felsefik yaklaşıyorum
![]()
Benim aklımda sadece yeni kelime eklemek vardı. Detaylandırmak da güzel olabilir.Ben ekstra kelime mi eklenmeli yoksa detaylandırılmalı mı diye sormuştum sağ olun. Bir kraliçenin kendi "karınca sütü" denilen besiniyle beslediği ve diğer işçlere göre kısa ömürlü, küçük ve daha dayanıksız ilk işçilere nanitik denir.