Bilimsel Sözlük

bengo

Yumurta
Üye
İçinde terimlerin ve kısaltmaların anlamları olan sabit bir konu faydalı olur. Birde alfabetik sıralanırsa çok güzel olur.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Buyrun

bengo

Yumurta
Üye
Gördüm bunu. Bunun üstüne düşüp daha da genişletilmeli. Tabiri caizse e-kitap haline getirilmeli. 2. olarak da sözlük ve terimler yazarak arattım ama bu sayfa çıkmadı. Benimki sadece acemi beklentisi. Siz kıymetli bilenler için bu fikir önemli olmayabilir ama bilmeyen için büyük bir velinimet.

Moderatör tarafında düzenlendi:

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
gördüm. bunun üstüne düşüp daha da genişletilmeli.tabiri caiz ise e-kitaplaştırılmalı.
2. olarakta sözlük ve terimler yazarak arattım ama bu sayfa çıkmadı. benimkisi sadece acemi beklentisi. siz kıymetli bilenler için bu fikir önemli olmayabilir. ama bilmeyen için büyük bir velinimet
Genişletmeden kastınız ne tam olarak hocam? Genel olarak kullanılan her şey var gördüğüm kadarıyla.

bengo

Yumurta
Üye
Genişletmeden kastınız ne tam olarak hocam? Genel olarak kullanılan her şey var gördüğüm kadarıyla.
Var galiba :D, ama illaki eksikler vardır. Aklıma ilk gelen mesela ''Nanitik''. En kusursuz projelerde bile geliştirecek bir şeyler bulabiliriz. Sanırım fazla felsefik yaklaşıyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
var galiba :D, ama illaki eksikler vardır . Aklıma ilk gelen Nanitik. en kusursuz projelerde bile geliştirecek birşeyler bulabiliriz. sanırım fazla felsefik yaklaşıyorum :)
Ben ekstra kelime mi eklenmeli yoksa detaylandırılmalı mı diye sormuştum sağ olun. Bir kraliçenin kendi "karınca sütü" denilen besiniyle beslediği ve diğer işçlere göre kısa ömürlü, küçük ve daha dayanıksız ilk işçilere nanitik denir.

bengo

Yumurta
Üye
Ben ekstra kelime mi eklenmeli yoksa detaylandırılmalı mı diye sormuştum sağ olun. Bir kraliçenin kendi "karınca sütü" denilen besiniyle beslediği ve diğer işçlere göre kısa ömürlü, küçük ve daha dayanıksız ilk işçilere nanitik denir.
Benim aklımda sadece yeni kelime eklemek vardı. Detaylandırmak da güzel olabilir.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Böyle bir şey düşünüyorum. Fırsat bulursam yaparım bir sözlük. 😊👍🏻