Bilgilendirme yapar mısınız?

Bugra_mbb

Yumurta
Üye
Arkadaşlar bu karıncaları yaklaşık 2 haftadır beslemiyorum kapalı uygun bir yere koydum. Üniversitede olduğum için pek ilgilenemedim açlar mı bakıma ihtiyacı var mı bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz? Cinsine messor sp. dediler bir tane işçisi var. 2 hafta önce yumurtası vardı sanırım stresten onu yedi biraz yardımcı olur musunuzc36ab5b9-7e49-49d9-9665-9a946b145030.jpeg?cd195175-b23e-4ae2-b792-640ab07dfbb4.jpeg

Bugra_mbb

Yumurta
Üye
2 haftadır beslemedim diyorsunuz sizce açlar mı hocam mantık yürütün biraz
yürütemiyorum
pek bilgim yok açsalar bile neyle besliyeceğimi bilmiyorum
elraennin eski videolarında ölü böcek verebilirsiniz diyor ama foruma girdiğimde sakın böcek vermeyin diyorlar ne yapacağımı anlamadım

tolgakurt

Yumurta
Üye
Burada böcek diye bahsedilen un kurdu morio kurdu böceği gibi şeyler messorları tohum ve canlı yemle besleyebilirsiniz almadan önce araştırma yapmak faydalıdır forumda cinsi hakkında rehberleri okuyabilirsiniz.

RüzgarDeveci07

Nanitik
Üye
Arkadaşlar bu karıncaları yaklaşık 2 haftadır beslemiyorum kapalı uygun bir yere koydum. Üniversitede olduğum için pek ilgilenemedim açlar mı bakıma ihtiyacı var mı bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz? Cinsine messor sp. dediler bir tane işçisi var. 2 hafta önce yumurtası vardı sanırım stresten onu yedi biraz yardımcı olur musunuzEkli dosyayı görüntüle 19317?Ekli dosyayı görüntüle 19318
Aç değillerdir ama protein ihtiyaçları var sadece tohum ile olmaz protein olarak canlı yem veya arama kısmından "Alternatif proteinler" yazarak bakabilirsin ancak proteini tohumdan daha kısa aralıkla vermen gerek hemde koyup bırakamazsın küf ve mite olur bu yüzden daha sık bakman gerek.