Bilgi Tazeleme

Çekoslavakyalı

Yumurta
Üye
Tam kendimi karıncalara verecektim sipariş yerleri belirliydi fakat yoğun bir sınav sürecine başladım ve karıncalar hakkındaki bilgilerde biraz geriledim ve tekrar başlamak istiyorum. Bu yüzden size birkaç sorum olacak;

-Tam şuan bulunduğumuz tarihte kraliçe bulabilir miyim?
-Karıncalarla ilgili eşyalar satan güvenilir bil site önerebilir misiniz?

NicolaS

Minör
Üye
Tam kendimi karıncalara verecektim sipariş yerleri belirliydi fakat yoğun bir sınav sürecine başladım ve karıncalar hakkındaki bilgilerde biraz geriledim ve tekrar başlamak istiyorum. Bu yüzden size birkaç sorum olacak;

-Tam şuan bulunduğumuz tarihte kraliçe bulabilir miyim?
-Karıncalarla ilgili eşyalar satan güvenilir bil site önerebilir misiniz?
Evet bulabilirisiniz; Lasius, Formica, Camponotus cinslerinin uçuşları sürmekte.
Antstoreturkey
Undergroundworld önerebilirim.

Çekoslavakyalı

Yumurta
Üye
Başlangıç olarak ne almalıyım? Ve bu türler kaldırım tarzı kolay erişilebilecek yerlerde mi?

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Başlangıç olarak ne almalıyım? Ve bu türler kaldırım tarzı kolay erişilebilecek yerlerde mi?
Bu zamanlar Tetramorium, Lasius, Formica, Crematogaster, cataglyphis, Componotus ve bir kaç türün daha uçuşu var başlangıç için diyebileceğim türler var ama bunların hepsine bakabilirsiniz sadece Cataglyphis biraz zor formica ve Crematogaster orta derece canlılar hepsine bakabilirsiniz diyebilirim kaldırımda bulabilirsiniz nemli yosunlu yerlerde bulabilirsiniz havanın sıcak %50 nem veya üzeri olması ve rüzgarsız olması bulamınızı daha kolaylaştırır.

Arda1210

Yumurta
Üye
Bende bu zamanda buldum nerede diye sorarsanda bahçede toprakta çünkü insanların ve arabaların çok geçmediği yerdi