Arkadaşlar puan ve rütbelendirme sistemi ayarlandığı için bildirim yağmuruna tutulmanız normal. Kişisel bir şey değil yani herkese geliyor. İyi forumlar. 
Bir anda asker oldum. Bir an başkasının hesabına baktığımı sandım😃😃Arkadaşlar puan ve rütbelendirme sistemi ayarlandığı için bildirim yağmuruna tutulmanız normal. Kişisel bir şey değil yani herkese geliyor. İyi forumlar.![]()
Düzenleme güzel olmuş elinize sağlık. Rütbelerin sıralamasını da paylaşırsanız harika olur, anlam karmaşası olmaması adına.Arkadaşlar puan ve rütbelendirme sistemi ayarlandığı için bildirim yağmuruna tutulmanız normal. Kişisel bir şey değil yani herkese geliyor. İyi forumlar.![]()
Her an tekrardan pupa olabilirsiniz😁. Şu an gözükenler geçici, ayarlanıyor henüz.Bir anda asker oldum. Bir an başkasının hesabına baktımı sandım😃😃
Paylaşılacak hocam hepsi. Teşekkür ederiz.Düzenleme güzel olmuş elinize sağlık. Rütbelerin sıralamasını da paylaşırsanız harika olur, anlam karmaşası olmaması adına.
Eeee😅😢Her an tekrardan pupa olabilirsiniz😁. Şu an gözükenler geçici, ayarlanıyor henüz.
Kalbim pıt😑...Her an tekrardan pupa olabilirsiniz😁. Şu an gözükenler geçici, ayarlanıyor henüz.
Ne güzel sevinmiştik,di mi😄Kalbim
Kalbim pıt😑...
Sorma yaa bir an galiba başardım dedim😁Ne güzel sevinmişdik,deni😄
Emret komutanım🫡Arkadaşlar puan ve rütbelendirme sistemi ayarlandığı için bildirim yağmuruna tutulmanız normal. Kişisel bir şey değil yani herkese geliyor. İyi forumlar.![]()
Buglı şuan.Hocam @omerfaruk_ yumurta rütbesine düşmüş. Nasıl oldu?
Forumda olan her üyeye ayrı ayrı işlenmesi uzun sürdüğü için bir süre böyle görünebilir bazı kullanıcılar. Dediğim gibi, rütbelendirme sistemindeki puan aralıkları düzenlenecek zaten.Hocam @omerfaruk_ yumurta rütbesine düşmüş. Ne zamana düzelir acaba?
Bir yanlışlık var şu anlık, zira tepkime puanları binin üstünde olan bazı kullanıcılarda da nanitik gösteriyor.Hocam @omerfaruk_ yumurta rütbesine düşmüş. Ne zamana düzelir acaba?