Normal koşullarda betta'lar kuyruklarını iyileştirebilir. Özellikle Wild türlerinde bu iyileşme oldukça hızlı oluyor. Ama konu halfmoon olduğunda iyileşmesi birkaç ayı bulacaktır, eskisi gibi olur mu bilemiyorum. Akvaryumda filtre varsa takılmış veya kuyruk erimesi olabilir. Size tavsiyem akvaryumdan renkli taş ve gereksiz süsleri çıkarmanız olur. Su koşullarının iyileşmesi adına filtre kullanmıyorsanız litrenize uygun bir şelale filtre alabilirsiniz. Kuyruğunun daha hızlı toparlaması adına düzenli su değişimini ve canlı yem takviyesini aksatmayın. İyi hobiler diliyorum.Betamın kuyruğu kökünden koptu, sebebini bilmiyorum. Stresten olduğunu düşünüyorum. Acaba tekrar çıkar mı?
Tavsiyen için teşekkür ederim kral.Normal koşullarda betta'lar kuyruklarını iyileştirebilir. Özellikle Wild türlerinde bu iyileşme oldukça hızlı oluyor. Ama konu halfmoon olduğunda iyileşmesi birkaç ayı bulacaktır, eskisi gibi olur mu bilemiyorum. Akvaryumda filtre varsa takılmış veya kuyruk erimesi olabilir. Size tavsiyem akvaryumdan renkli taş ve gereksiz süsleri çıkarmanız olur. Su koşullarının iyileşmesi adına filtre kullanmıyorsanız litrenize uygun bir şelale filtre alabilirsiniz. Kuyruğunun daha hızlı toparlaması adına düzenli su değişimini ve canlı yem takviyesini aksatmayın. İyi hobiler diliyorum.