Beta için mini filtre öneririm. Beta zaten sakin su da yüzüyorlar. Veya çok fazla akıntı yapmayan bir şelale sistemi yapabilirsiniz. Akıntı şiddeti fazla olduğu için filtrenin yanına veya etrafında duruyor olabilir.evet o bölge de baya köpük var filtre biraz güçlü günde 6 saat felan çalıştırıyorum acaba onun akıntısından kurtulmak için mi yapıyor anlamadım
Az oksijenli suda dayanıklı canlılar bunlar. Sert sularda da yüzmüyorlar bildiğim kadarıyla. Filtrenin güçlü olduğunu söyledi. Düşük güçte filtre kullanması daha iyi olmaz mı? Filtre 7/24 açık olmasa da olur tahminimceakvaryumunuzu 2 3 kere çevirse yeter, değiştirmenizi öneririm ve filtre 7/24 çalışmalıdır.
Çoğu bakteri akıntılı suda yaşamayı sever bu sebeple 7 24 şart diyebiliriz. saatte 2 kere çevirmesi de fazla akıntı yaratmayacaktır. akvaryum ölçüleri nedir, eğerki küçükse fazla akıntıda buda etkilidir. eğerki tek beta bakıyorsanız pipoda alabilirsiniz.Az oksijenli suda dayanıklı canlılar bunlar. Sert sularda da yüzmüyorlar bildiğim kadarıyla. Filtrenin güçlü olduğunu söyledi. Düşük güçte filtre kullanması daha iyi olmaz mı? Filtre 7/24 açık olmasa da olur tahminimce
Abi hatan var filtre o işi görmez filtre sadece akvaryumda mekanik ve biyolojik filtrasyon yapar bu olmasına rağmen balık yüküne bağlı olmak ile beraber hafta da 1 su değişimi suyun tazeliği ve balıkların sağlığı açısından çok önemliGüzel 1 hafta süreyle değiştirmeniz sağlıklı. Haftada 2 defa da yapabilirsiniz ama zaten filtre o işi görür. Şuan tek sorun suyun şiddeti olduğu yönünde düşüncem. Dediğim gibi mini filtrelerden kullanabilirsiniz veya suyun şiddetini ayarlıcak şekilde filtrenin yönünü değiştirebilirsiniz
Yok kardeşim yanlış anladın herhalde beni. Haftada 1 kere yapıyormuş bende 2 de yapabilirsin 1 de yapabilirsin ikiside sağlıklı dedim. Beta balığı için haftada 1 kere su belirli bir ölçüde su değişimi zaten sağlıklı bir yöntem. Yine bir yanlış ifade varsa kusura bakma🙂Abi hatan var filtre o işi görmez filtre sadece akvaryumda mekanik ve biyolojik filtrasyon yapar bu olmasına rağmen balık yüküne bağlı olmak ile beraber hafta da 1 su değişimi suyun tazeliği ve balıkların sağlığı açısından çok önemli
Zaten filtre de o işi görür yazmışsın abim yanıltıcı olabilir diye uyarmak istedim 😊 dediğin şey doğru abim insanlık hali yanlış cümle kurabiliyoruz😊Yok kardeşim yanlış anladın herhalde beni. Haftada 1 kere yapıyormuş bende 2 de yapabilirsin 1 de yapabilirsin ikiside sağlıklı dedim. Beta balığı için haftada 1 kere su belirli bir ölçüde su değişimi zaten sağlıklı bir yöntem. Yine bir yanlış ifade varsa kusura bakma🙂