Besleme

Zobit

Yumurta
Üye
Merhaba bir solenopsis kraliçesi bulmuştum 3,4 hafta önce kendisini malzemelerim olmadığı için bir kavanozda ıslak bir pamuk ile yaşattım 6 gün sonra malzemeler geldi kendisine hemen şekerli su beslemesi yaptım sonra bir kaçış meselesi oldu kendisini geri soktum bir hafta boyunca bir şekerli sulu pamuk ile bıraktım sonra tüpün içinde 2,5. Haftasında İlk tüp yapılın olduğu için su doru düzgün içermediğini fark ettim kendisini transfer ettim ve tüpün içinde 3. Haftasındayız ve daha yumurta yok kendisine protein vermeli miyim gene şekerli su vermeli miyim? Yardım edin lütfen.

Adz94

Pupa
Üye
Solenopsis, fully claustral bir tür olduğu için işçi çıkmadan önce beslemenize gerek yok. Klasik tüp kurulumunu içme suyu ile hazırlayıp, tüpü karanlık bırakarak kraliçenin yumurtlamasını, yumurtaların gelişmesini ve işçilerin çıkmasını bekleyebilirsiniz.

waynhen

Pupa
Üye
@Adz94 arkadaşımın dediklerini uygula tamamen.Biraz strese girmiş başlangıç için.
1 haftada bir kontrol etmen daha iyi olur.İnşallah yumurtlar kısa sürede.
Sevgilerle...

Zobit

Yumurta
Üye
Solenopsis, fully claustral bir tür olduğu için işçi çıkmadan önce beslemenize gerek yok. Klasik tüp kurulumunu içme suyu ile hazırlayıp, tüpü karanlık bırakarak kraliçenin yumurtlamasını, yumurtaların gelişmesini ve işçilerin çıkmasını bekleyebilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim

@Adz94 arkadaşımın dediklerini uygula tamamen.Biraz strese girmiş başlangıç için.
1 haftada bir kontrol etmen daha iyi olur.İnşallah yumurtlar kısa sürede.
Sevgilerle...
İnşallah duanız için teşekkür ederim