Besleme yapıyorum ama ilgilenmiyorlar

bulhudi

Yumurta
Üye
Aphaenogaster subterranea tür kolonimin 2 işçisi var ama ne köfteye nede şekerli suyla ilgilenmeyip yumurtaların yanında, kraliçenin altındalar ve işçilerden biri sakat. (3 bacağı yok)

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Aphaenogaster subterranea tür kolonimin 2 işçisi var ama ne köfteye nede şekerli suyla ilgilenmeyip yumurtaların yanında, kraliçenin altındalar ve işçilerden biri sakat. (3 bacağı yok)
Aphalar bol tereyağlı iskender dışında pek ilgilenmiyorlar besinlerle, doğal yani.

bulhudi

Yumurta
Üye
Aphalar bol tereyağlı iskender dışında pek ilgilenmiyorlar besinlerle, doğal yani.
Problemi çözdüm 7 farklı besin ve 3 adet şekerli karışım denedim sadece cevize ilgi var ve stress sıfır transfer olmayacaklarından korkuyorum

Bir de bir şey sorcam erkenden ytonga geçirsem ne olur

ozberkozz01

Yumurta
Üye
Problemi çözdüm 7 farklı besin ve 3 adet şekerli karışım denedim sadece cevize ilgi var ve stress sıfır transfer olmayacaklarından korkuyorum

Bir de bir şey sorcam erkenden ytonga geçirsem ne olur
Ytong'un boyutuna göre değişir 2 işçisi varsa onlara göre küçük bişe yapman lazım,benim fikrimce daha geçirme test tüpünde ıslak pamuğun orası yeterince dolana kadar ondan sonra isteğine göre tüpün ağzına kadar dolmasına göre değiştirebilirsin