Besleme Programım Tablo

Berkay_Hançerli

Yumurta
Üye
Merhabalar aldığım bilgiler neticesinde 10 işçili Lasius niger kolonim için beslenme programı hazırladım program uygun mudur, değiştirmem gereken günler var mı, daha fazla protein günü eklemeli miyim?(yada karbonhidrat günü) Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler. Programıma göre: Un kurdu haftada 2 kez verilir ve her verilişte 2 gün boyunca test tüpünde bırakılır. Diğer günlerde şekerli su verilir.

Ekli dosyalar

• Lasius Niger canlı yemli program.PNG
    Lasius Niger canlı yemli program.PNG
    120.1 KB · Görüntüleme: 40

Ozixsi1987

Nanitik
Üye
Merhabalar aldığım bilgiler neticesinde 10 işçili Lasius niger kolonim için beslenme programı hazırladım program uygun mudur, değiştirmem gereken günler var mı, daha fazla protein günü eklemeli miyim?(yada karbonhidrat günü) Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler. Programıma göre: Un kurdu haftada 2 kez verilir ve her verilişte 2 gün boyunca test tüpünde bırakılır. Diğer günlerde şekerli su verilir.
Hocam bence iyi bir program. Tek diyebiliceğim şey şu un kurdunu bir gün tutmanız oraya iki gün yazmışsınız. Ben öyle yapıyorum genelde çünkü birinci günden sonra kararma yapabiliyor. Benim koyduğum un kurları kararıyordu. Genede sizin kararınız bence güzel bir program olmuş.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Şekerli suyu dilerseniz her gün tazeleyip verebilirsiniz. Ne kadar fazla şekerli su verirseniz koloniniz o kadar sağlıklı olur. Proteini de birinci önceliğiniz verdiğiniz kaynağı bitirmiş olmaları olsun. Ikinci önceleğiniz ise protein kaynağının tazelenmesi ve küflenmemesi olmalıdır.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Maalesef hocam, yapay zekaya mümkünse bu tarz konuları danışmayın.