Slm ben ilhan akbaba 34 yaşındayım istanbul pendikde oturuyorum tugkan beyden gördum yani başlıyacagım için kolay bir koloni ve formikaryum almak istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim
hoşgeldin hocam foruma, keyifli hobiler dilerim. koloni için bulmayı beklemenizi öneririm, formikaryumu da 3d yazıcınız varsa forumdan veya thingiverse üzerinden bakabilirsiniz ve basabilirsiniz veyahut ant store turkey, underground ant world sayfalarına bakabilirsiniz.Slm ben ilhan akbaba 34 yaşındayım istanbul pendikde oturuyorum tugkan beyden gördum yani başlıyacagım için kolay bir koloni ve formikaryum almak istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Ohoşgeldin hocam foruma, keyifli hobiler dilerim. koloni için bulmayı beklemenizi öneririm, formikaryumu da 3d yazıcınız varsa forumdan veya thingiverse üzerinden bakabilirsiniz ve basabilirsiniz veyahut ant store turkey, underground ant world sayfalarına bakabilirsiniz.keyifli hobiler dilerim.
İmkanınız olursa cam kullanmanızı öneririmO
3d bu formikaryum yaptırdım bugun elime ulasacak buna gore ustune cam yada pleksi kestirecegim boru yardimiyla birlestirecegim konu sadece kralice karimcada ama gönül okadar sabırsızki hemen bi hazir koloni almak istiyor