Ben geldim : )

ibrahimsgt

Yumurta
Üye
Öncelikle herkese iyi hobiler. Adım İbrahim Ankara da yaşıyorum 18 yaşındayım. Çocukluğumdan bu yana sürüngenlere ilgim vardı ama son 3 senedir hobiyi deli gibi takip etmeye başladım fakat bir türlü hobiye başlamak bana ailemden dolayı nasip olmadı ama ailemden en sonunda izin alabilmeyi başardım. Hobiye Crested gecko dan başlamak istiyorum. Crested gecko sahiplenmem konusunda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Kypers

Yumurta
Üye
Hoşgeldin reis iyi forumlar 🙂 Geckolar hakkında bir bilgim yok diğer bilgili arkadaşlar yardımcı olucaktir diye düşünüyorum

Alper

Pupa
Üye
hadi hoş geldin 😊 3 senedir ilgileniyosan altyapıya sahipsindir. sürüngenpazari adlı sitede gecko ilanları oluyor. orayı takip etmeni öneririm. alırken de dikkatli ol. canlının videosunu vs iyice izle

ibrahimsgt

Yumurta
Üye

KayraGcr

Yumurta
Üye
Öncelikle herkese iyi hobiler. Adım İbrahim Ankara da yaşıyorum 18 yaşındayım. Çocukluğumdan bu yana sürüngenlere ilgim vardı ama son 3 senedir hobiyi deli gibi takip etmeye başladım fakat bir türlü hobiye başlamak bana ailemden dolayı nasip olmadı ama ailemden en sonunda izin alabilmeyi başardım. Hobiye Crested gecko dan başlamak istiyorum. Crested gecko sahiplenmem konusunda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Hoşgeldin. Hobide başarılar