Bazı bilmediğim mekanikler

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Merhabalar forumda yanlışlıkla attığımız veya silinmesini istediğimiz mesajları nasıl silebiliyoruz? Çoğu zaman böyle şeylerle karşılaşıyorum ve mesajımı silemiyorum. Günlükteki konu başlığını da değiştirecektim ama nereden yapıldığını bir türlü bulamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhabalar,

silme, düzenleme gibi yetkiler üyelerde devamlı olarak mevcut değildir. Herkesin yazılarını istediği gibi düzenleyebilmesi denetimi oldukça zorlaştırır. Kötü niyetli olarak kullanılabilir.

Yayınladığınız konuları ve mesajları ilk 30 dakika içerisinde düzenleme hakkınız mevcuttur. Ama silme yetkiniz mevcut değildir. Düzenleme, silme, konu başlığı değiştirme gibi taleplerinizi raporlayarak bildirebilirsiniz. Ya da moderatörlere mesaj atabilirsiniz.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Merhabalar,

silme, düzenleme gibi yetkiler üyelerde devamlı olarak mevcut değildir. Herkesin yazılarını istediği gibi düzenleyebilmesi denetimi oldukça zorlaştırır. Kötü niyetli olarak kullanılabilir.

Yayınladığınız konuları ve mesajları ilk 30 dakika içerisinde düzenleme hakkınız mevcuttur. Ama silme yetkiniz mevcut değildir. Düzenleme, silme, konu başlığı değiştirme gibi taleplerinizi raporlayarak bildirebilirsiniz. Ya da moderatörlere mesaj atabilirsiniz.
tamamdır teşekkürler.