Bugün kendiliğinden iş yerimde gezinirken sağa sola deli gibi koşturduğunu görünce aldım. Öncelikle hangi tür? Ve kraliçe mi prens vs. mi?
ilginiz için çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak kanatlarını düşürmediği için döllenmemiş olma ihtimali olduğunu biliyorum fakat kanatları olmasına rağmen döllenmiş olma ihtimali sizce çok mu düşüktür? Saat 15:00 civarında hafif serin bir havada buldum. Akşam üzeri aynı bölgede gezinen işçilerine de rast geldim gövdesi koyu kenarlara doğru açık bir renkteydi. Etrafta çok nadir vardı bu karınca türünden.Camponotus prensesi.
Karanlık ve sessiz sakin bir odada beklet ilerleyen günlerde döllenip döllenmediği belli olur.ilginiz için çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak kanatlarını düşürmediği için döllenmemiş olma ihtimali olduğunu biliyorum fakat kanatları olmasına rağmen döllenmiş olma ihtimali sizce çok mu düşüktür? Saat 15:00 civarında hafif serin bir havada buldum. Akşam üzeri aynı bölgede gezinen işçilerine de rast geldim gövdesi koyu kenarlara doğru açık bir renkteydi. Etrafta çok nadir vardı bu karınca türünden.
teşekkürlerKaranlık ve sessiz sakin bir odada beklet ilerleyen günlerde döllenip döllenmediği belli olur.