Batunun hobi günlüğü

batuska

Yumurta
Üye
Evet aslında hobiye 2 hafta öncesinde falan başladım ama bu günlük kısmını yeni keşfettim.Bugünü 1. Gün olarak sayacağım
- GÜN 1
2 haftadır arayış içerisinde olduğum kraliçe karıncayı hala bulamadım. Türü farketmeyecek şekilde bir kraliçe arıyorum ama bugüne kadar rastlamadım. Aslında kraliçeler hakkında daha çok bilgiye ihtiyacım var ama bana hoca olacak birini bulamıyorum. Bişey olduğu zaman hızlıca ulasabilecegim birisi olsaydı herşey daha güzel olurdu. Bugün de deney tüpüm boş bir şekilde eve döndüm. Hayırlı hobileriniz olsun

batuska

Yumurta
Üye
- GÜN 2
Tahmin edildiği gibi, bugün de eve deney tüpüm boş bir şekilde döndüm. Şuan bu metni yazarken dışarıda yağmur yağıyor ama saat çok geç olduğu için yarın sabah işe giderken tekrar incelemeye gideceğim. Dışarıdayken hafif yağmur ciseledi geçti ama ne kadar arasam da kraliçe bulamadım. Sabaha bir gelişme olursa hemen burayadım. Hayırlı hobileriniz olsun

batuska

Yumurta
Üye
- GÜN 3
Bugün her zamanki klasiklerden olan deney tüpüm boş döndü serisine devam ediyoruz. Bugün gün içerisinde 2 kere yağmur yağdı ve ikisinin de sonrasında dışarı çıkıp araştırmaya başladım. Kaplumbağalar böcekler salyangozlar ve niceleri birsuru canlı gördüm. Ama bir istisna var ki kraliçe karınca göremedim. Artık alışmaya başladım kraliçe görmemeye. Yavaş yavaş hevesimi kaybediyormuş gibi hissediyorum Claw hocam sağolsun müsait oldukça dm atıyor bana ama 2.5 hafta önceki hevesimin kalmadığını hissedebiliyorum. Ağustosun ilk haftası gibi veya 2. Haftasında İstanbula gideceğim. Orada kraliçe bulma ihtimalimin daha yüksek olduğunu düşünüyorum (tabi o zamana kadar hevesim tamamen kaçar ve vazgecmezsem)
Artık insan bir süre sonra kafayı yemiş gibi hissediyor akşamın bir vakti hangi deli elinde telefon flashiyla yere bakarak bişeyler arar ki?
Yine de elimden geldiğince vazgecmemeye çalışacağım en azından kraliçe karınca bulana dek vazgecmemeyi düşünüyorum. Bana aktif olarak yardım edebilecek birileri lazım bana dm den ulaşıp instagram,discord gibi uygulamar üzerinden daha aktif ulasilabilecek uygulamalarda sorularımı sorup yakın zamanda cevap alabilecegim birilerine ihtiyacım var. Bugünün özeti böyleydi biraz da içimi dökmüş oldum. Kısaca bugün de kraliçe yok. Hayırlı hobileriniz olsun.

batuska

Yumurta
Üye
- GÜN 4
Bugün yine eve elim boş döndüm yapacak bişey yok ama sinir katsayım artıyor nedensizce. Hayırlı hobileriniz olsun

aykans

Yumurta
Üye
- GÜN 4
Bugün yine eve elim boş döndüm yapacak bişey yok ama sinir katsayım artıyor nedensizce. Hayırlı hobileriniz olsun
Kanka bende senin gibiydim 9. Günde buldum sabah yağmur yağdı yağmurdan 1 saat ve 5 saat sonra olmak uzere 2 defa çıktım bir şey bulamadım. Akşam 8.30 gibi çıktım beyaz sokak lambalarının altında buldum eğer Adanada yaşıyorsan hediye edebilirim. 2 kraliçe

batuska

Yumurta
Üye
Kanka bende senin gibiydim 9. Günde buldum sabah yağmur yağdı yağmurdan 1 saat ve 5 saat sonra olmak uzere 2 defa çıktım bir şey bulamadım. Akşam 8.30 gibi çıktım beyaz sokak lambalarının altında buldum eğer Adanada yaşıyorsan hediye edebilirim. 2 kraliçe
Hocam benim 18. Günüm oldu. Teşekkür ederim ama maalesef Adana'da yaşamıyorum

batuska

Yumurta
Üye
- GÜN 5
Bugün discordda hocalarımın rehberliginde kamerayla kraliçe karınca aradık, yuvaları inceledik, karıncalar hakkında soru cevap yapıp sohbet ettik. Discorddaki bazı huzursuz olarak adlandırdığım insanlar tabi ki bugünün birazını da olsa sinirli geçirmemi sağladı. Tabikide hayatta böyle insanlar olacak yapacak pek birşeyim yok ama hocalarımla çok eğlenceli ve güzel sohbetli bir arayış oldu. Ne kadar kraliçe bulamasam da hobiye karşı bugün daha sıcak hissediyordum kendimi. İnsanın yanında rehber birileri olunca bir hobiye daha çok ısınıyor. Kim bilir belki de bunu bir yaşam tarzı haline getiririm bunu sadece zaman gösterir bugün hobiye daha sıcak baktığım için aklımdan hobiden vazgeçme bırakma tarzı hiçbir düşünce geçmedi. Yine eve tüp boş geldim ama sevinç kapasitem tam tıkır dolu bir şekilde döndüm discorddaki hocalarıma teşekkür eder (kullanıcı adı: Becerikli İsmail), hepinize hayırlı hobiler dilerim.