Başlangıç için öneri

alperen1337

Pupa
Üye
Merhabalar, tarantula hobisine başlamak istiyorum ama hangi cinsle başlamam gerek bilmiyorum. Büyük ve kolay büyüyen bir cins istiyorum, elime de alabileyim. Dediğim şekilde olan, başlangıç için uygun cins önerileri yaparsanız sevinirim.

CLYENSE

Nanitik
Üye
Lasiodora Parahybana / Tliltocatl albopilosus
Lasiodora parahybana ve Tliltocatl albopilosus gibi kara yaşamını tercih eden türler arasında ne yazık ki hızlı büyüyen bir cins bulunmuyor. Ancak tünel kazan türleri tercih edersen, daha hızlı gelişim gösteren türlerle karşılaşabilirsin Önerdiğim cinsler, sakin yapılarıyla başlangıç seviyesine uygun cinslerdir.

salihkrhn

Larva
Üye
Cc alabilirsin hem hızlı büyür hem yarı ağaç yarı yer türüydü galiba sonra biraz büyüttükten sonra istediğin diğer türleri alırsın ama hiçbirşekilde handling önermem sonuçta hayvan ne yapacağı belli olmaz.

Son düzenleme:

alperen1337

Pupa
Üye
Lasiodora Parahybana / Tliltocatl albopilosus
Lasiodora parahybana ve Tliltocatl albopilosus gibi kara yaşamını tercih eden türler arasında ne yazık ki hızlı büyüyen bir cins bulunmuyor. Ancak tünel kazan türleri tercih edersen, daha hızlı gelişim gösteren türlerle karşılaşabilirsin Önerdiğim cinsler, sakin yapılarıyla başlangıç seviyesine uygun cinslerdir.
Cc alabilirsin hem hızlı büyür hem yarı ağaç yarı yer türüydü galiba sonra biraz büyüttükten sonra istediğin diğer türleri alırsın ama hiçbirşekilde handling önermem sonuçta hayvan ne yapacağı belli olmaz.
İkinize de teşekkürler değerli fikirlerinizi düşüneceğim.