Tür nedir bilmiyorum ama messor, tetramorium, veya ağaç türü ise deler kaçarlar duvarlar İnce olmuş nem yuvası küçük ama sorun olmaz ayrıca outworld çıkışından başka transfer için bir delik daha açmanı öneririm.Selamlar keyifli hobiler arkadaşlar🤍. İşçileri yeni yumurtadan çıkacak olan formica kolonime şöyle ufak bir formikaryum yaptım. Bir eksiği veya yanlışı var mı? İlk formikaryum yapışım 😂
Hocam ytongun kenarlarını alçıyla kapatırsa sorun olmaz nemlendirme zaten yukardan yapılacağı için hem nemi iyi tutar hem engellemezTür nedir bilmiyorum ama messor, tetramorium, veya ağaç türü ise deler kaçarlar duvarlar İnce olmuş nem yuvası küçük ama sorun olmaz ayrıca outworld çıkışından başka transfer için bir delik daha açmanı öneririm.
Nem odası küçük, alçıyla kaplardan hava alma oranı azalır ayrıca non toxic alçı olması lazım önermem.Hocam ytongun kenarlarını alçıyla kapatırsa sorun olmaz nemlendirme zaten yukardan yapılacağı için hem nemi iyi tutar hem engellemez
sadece ince yerleri kapatsakNem odası küçük, alçıyla kaplardan hava alma oranı azalır ayrıca non toxic alçı olması lazım önermem.