Harbidenmi aaaaa😮😂Ballı su ile şekerli su arasındaki fark: Birinde bal var, diğerinde şeker var.
Zorunlu değil.
Ne dememi bekliyordun? Karpuzlu dondurma ile kavunlu dondurma arasındaki fark nedir? Cevabını merak ediyorum.Harbidenmi aaaaa😮😂
Bence arkadaşın kastettiği sadece ballı ile yada sadece sekerli su ile beslesem ne olur? Yoksa ikisindende vermelimiyim. Forumda bazen sebepsiz yükselmeler oluyor farkettiğim kadarıyla. Küçük olabilir, sizin kadar bilgili olmayabilir. Forumun bilir kişileri olarak sizler daha sakin davranmalısınız.Ne dememi bekliyordun? Karpuzlu dondurma ile kavunlu dondurma arasındaki fark nedir? Cevabını merak ediyorum.
Yükselmelerden kastettiğiniz mesajı gösterebilir misin? Birlikte ne kadar sakin bir mesaj olduğunu tartışalım.Bence arkadaşın kastettiği sadece ballı ile yada sadece sekerli su ile beslesem ne olur? Yoksa ikisindende vermelimiyim. Forumda bazen sebepsiz yükselmeler oluyor farkettiğim kadarıyla. Küçük olabilir, sizin kadar bilgili olmayabilir. Forumun bilir kişileri olarak sizler daha sakin davranmalısınız.
Birinde şeker birinde bal var denmiş. Arkadaş suyun içeriğini sormamış arasındaki farkı sormuş, zahmetsiz bir cevap almış. Kavun karpuz ne alaka örneklendirme terslemek amaçlı verilmiş. Ben isterdim arkadaşım şeker şu işe yarar. Bal şu işe yarar. Eğer ikisi arasında bir fark yoksa farketmez ikiside kullanılabilir, tercih sizin. Ve sadece bu konuyla alakalıda konuşmadım. Bazen bilgisiz arkadaşlarada ters cevaplar verildiğini çok gördüm. Rütbecilik seziyorum bazı kişilerde.Yükselmelerden kastettiğiniz mesajı gösterebilir misin? Birlikte ne kadar sakin bir mesaj olduğunu tartışalım.
Niyet okumak gibi bir uğraşım yok, sorulan sorulara cevap veriyorum. Soru doğru sorulursa daha sağlıklı cevap veririm. Yukarıdaki hiçbir konuşmamda herhangi bir yükselme yok. Küçük olabileceğini ya da bilgisinin az olabileceğini söylemeni gerektirecek de bir konu geçmedi. Rahatsız olduğun konuları rapor ederek yetkililere iletebilirsin. Senin tabirinle rütbecilik sezdiğin, bilgisiz arkadaşlara ters davrandığım konuları da bana iletirsen inceleyip daha dikkatli davranmaya çalışırım. Alakasız bir konu başlığı içerisinde rahatsızlık yaratmaya gerek yok.Bence arkadaşın kastettiği sadece ballı ile yada sadece sekerli su ile beslesem ne olur? Yoksa ikisindende vermelimiyim. Forumda bazen sebepsiz yükselmeler oluyor farkettiğim kadarıyla. Küçük olabilir, sizin kadar bilgili olmayabilir. Forumun bilir kişileri olarak sizler daha sakin davranmalısınız.
Arasındaki fark gerçekten de birinde bal diğerinde şeker olması hocam. Bal koyunca farklı bir şey olmuyor. Şeker sağlıyor sadece. Bu sorunun kendisinde sorun var. Ballı su ile şekerli sunun besin değerleri arasındaki fark nedir? Diye sorsun arkadaş "zahmetli" cevap verilsin. Soruyu detaylandırmaya zahmet etmeyen arkadaşa neden zahmetli cevap verilsin?Birinde şeker birinde bal var denmiş. Arkadaş suyun içeriğini sormamış arasındaki farkı sormuş, zahmetsiz bir cevap almış. Kavun karpuz ne alaka örneklendirme terslemek amaçlı verilmiş. Ben isterdim arkadaşım şeker şu işe yarar. Bal şu işe yarar. Eğer ikisi arasında bir fark yoksa farketmez ikiside kullanılabilir, tercih sizin. Ve sadece bu konuyla alakalıda konuşmadım. Bazen bilgisiz arkadaşlarada ters cevaplar verildiğini çok gördüm. Rütbecilik seziyorum bazı kişilerde.
Teşekkürler aranan cevapları verdiğiniz için. Bundan sonra o dekoratif amaçlı olmayan rapor et butonunu kullanmak daha iyi olcak konular kirlenmemesi adına.Konuya açıkça cevap istiyorsanız; ballı su daha fazla besin içeriğine sahiptir. Ama temizlik yapılmayan günlerden sonra daha hızlı küflenebilir. Balı direkt verirseniz yapışabilirler ya da boğulabilirler. Bu yüzden balı su ile seyreltin güzelce. Konudaki tartışma ise gereksiz olmuş bana göre biraz. Konularda kavga çıkartmamak için özellikle rapor etmenizi tavsiye ederim. Konu ile ilgili ya da bir üye ile ilgili sorununuz varsa bana ulaşabilirsiniz. Uzamaması için kilitliyorum konuyu.