İşçiler içine uçabilirler. O yüzden pamuktan bir top yapıp onun üstüne yeterince damlatırsan daha iyi olur. Messor kolonimi bu yüzden kaybetmiştim, aynı şekilde solenopsis kolonimide.Arkadaşlar merhaba, bugün ballı su beslemesi yaptım. Doğru mu, yoksa pamuğu çekecek miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 50669
Koloninin cinsi nedir?Arkadaşlar merhaba, bugün ballı su beslemesi yaptım. Doğru mu, yoksa pamuğu çekecek miyim?
Biraz garip olucak ama gerçekten türünü bilmiyorumKoloninin cinsi nedir?
Türünü sormuyorum, cinsini soruyorum. Gerçekten bilmiyorsan kraliçenin farklı açılardan fotoğrafını çekip atar mısın?Biraz garip olucak ama gerçekten türünü bilmiyorum
Konudan bağımsız olarak koloniniz bu kıvama -nüfus olarak- ne kadar sürede geldi
İlk işçiden sonra mı kraliçenin ilk başından beri mitam olarak bilmiyorum fakat 3 aydan fazla oldu
ilk başından beri hatta daha uzun olabilir deney tüpüm yokken başka bişeydeydi karıncam transfer yaparken yumurtaları patladı yeniden yumurtladıİlk işçiden sonra mı kraliçenin ilk başından beri mi
tamamdır çok teşekkür ederim kusuruma bakmayın bu arada mesaj kirliliğinden dolayı saygılarilk başından beri hatta daha uzun olabilir deney tüpüm yokken başka bişeydeydi karıncam transfer yaparken yumurtaları patladı yeniden yumurtladı
Tehlikeli olucağını düşünüyorum,pamuk yardımı ile vermeniz daha yararlı olur.Arkadaşlar merhaba, bugün ballı su beslemesi yaptım. Doğru mu, yoksa pamuğu çekecek miyim?
Koloniniz messor cinsidir. Şekerli suya ihtiyaçları yoktur. Karışık tohum ve canlı yemler yeterli olacaktır.