Ballı su ve Şekerli su

ömerr

Nanitik
Üye
Bu ikisinin belirli bir ölçüsü var mı?

KaanBalil

Yumurta
Üye
tabiki de 10 tane işçin varsa 1 damla yeterli olucaktır

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ölçüleri yok. Ama şekeri çok abartmayın siz yine de. Yaz aylarında su buharlaşırsa geride yapışmış bir şeker parçası kalır.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Ben kulak temizleme çunuğunun ucunu kesip ballı suya bandırıyorum ballı su tercih etmemin nedeni içindeki minaral protein vitamin açısından şekerden daha zengin Olması

Ballı suyu 2 çay kaşığı suya 1 bal kaşığı bal koyuyorum veriyorum içmelerini bitirdikten sonra kulak temizleme çubuğunun diğer kısmını suya batırıp temizliğini yapıyorum

Daha iyi anlaya bilmen için şu videoya göz atabilirsin kraliçelere ballı su takviyesinden sonra 3. Gün yumurtladılar

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Ben kulak temizleme çunuğunun ucunu kesip ballı suya bandırıyorum ballı su tercih etmemin nedeni içindeki minaral protein vitamin açısından şekerden daha zengin Olması

Ballı suyu 2 çay kaşığı suya 1 bal kaşığı bal koyuyorum veriyorum içmelerini bitirdikten sonra kulak temizleme çubuğunun diğer kısmını suya batırıp temizliğini yapıyorum

Daha iyi anlaya bilmen için şu videoya göz atabilirsin kraliçelere ballı su takviyesinden sonra 3. Gün yumurtladılar

her besleme için bir kulak temizleme çubuğu gitmesine gerek yok normal pamuk o da

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
her besleme için bir kulak temizleme çubuğu gitmesine gerek yok normal pamuk o da

Ben bunu kraliçelere özel tek seferlik anlattım şu ekononide bunu sürekli yapmak imkansız zaten 👍🏻

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
4 çay kaşığı suya 1 çay kaşığı şeker şeklinde yapıyordum ben. Ballı su karışımı yaparken de aynı şekilde yapıyordum. Beslemeyi de şırıngayla yapıyordum şırınganın havasını alıp az az veriyordum. Kulak temizleme çubuğu ile de yapabilirsin pamuğu suya batır çıkar sonra tüpün içinde hafif bastırarak suyun çıkmasını sağla bu kadar