- Katılım
- 4 Ağu 2025
- Mesajlar
- 51
- Tepkime puanı
- 26
Selamlar. Garip bir su olacak lakin. Şekerli su hazırlandıktan belli bir süre bakteri üremesi nedeni ile bozulmaya başlar. Ondan dolayı saklaması problemdir. Her seferinde tekrar hazırlanır. Bende cam damlalık setleri var. Niyetim sulandırılmış bal yapıp daha uzun süreler bu solüsyonları saklamak.
Sorumda tam burada oluşmakta. Bal normalde bayatlamaz kokmaz şekerlenir sadece. Balı sulandırınca sulandırılmış balda bir bozulma oluşuyor mu? Tecrübeniz var ise faydalanmak isterim.
Sorumda tam burada oluşmakta. Bal normalde bayatlamaz kokmaz şekerlenir sadece. Balı sulandırınca sulandırılmış balda bir bozulma oluşuyor mu? Tecrübeniz var ise faydalanmak isterim.