Balkonda olur mu?

mehmetha4manci

Pupa
Üye
Merhaba, benim 1 Çata, 1 Tapinoma, 2 Tetra, 6 Messor kraliçem var. Cam balkonda bir dolabın içinde yaşayabilirler mi? (Konya'da yaşıyorum, akşamları hava 18 dereceye düşebiliyor.)

çata kraliçesine ısıtma bağlayacağım.

Son düzenleme:

Fairtale

Nanitik
Üye
cataglyphis için bir outworld varmı yoksa tüptemi besliyorsunuz?

Fairtale

Nanitik
Üye
dolabın içine bir ısıtıcı ampül takabilirsiniz diğer kraliçeler için 25-28 derece ideal diye düşünüyorum cata için ısıtıcı ped birde ısıtıcı ampül kullanabilirsiniz bence dereceyi 38 civarına getirmeniz lazım

mehmetha4manci

Pupa
Üye
ısıt
dolabın içine bir ısıtıcı ampül takabilirsiniz diğer kraliçeler için 25-28 derece ideal diye düşünüyorum cata için ısıtıcı ped birde ısıtıcı ampül kullanabilirsiniz bence dereceyi 38 civarına getirmeniz lazım
ısıtıcı pedi nereden bulabilirim?

Fairtale

Nanitik
Üye
hepsiburada ısıtıcı pedler var size örnek olsun diye aşşağıya bir link bırakıcam ama daha uygunu bulusunuz diye tahmin ediyorum ampülleri bulmak zor onlarla alakalı bir bilgim yok ben messor kolonim için eski ampüllerden kullanıyorum ısıtıc ampül bulabilirsem alıcam

Kuzeyli

Nanitik
Üye
hepsiburada ısıtıcı pedler var size örnek olsun diye aşşağıya bir link bırakıcam ama daha uygunu bulusunuz diye tahmin ediyorum ampülleri bulmak zor onlarla alakalı bir bilgim yok ben messor kolonim için eski ampüllerden kullanıyorum ısıtıc ampül bulabilirsem alıcam
Bu çok pahalı, ısıtıcı ped yazın 300₺ ye falan satılıyor. Daha kaliteli olan silikon bir model var onu termostatla kullanmak lazım ama kabloları falan ayrı birleştirmek gerekiyor.

Fairtale

Nanitik
Üye
evet biraz araştırma ile daha ucuz veya kaliteli bulabililirsiniz örnek olsun diyerek attım