Balık

Zodex

Yumurta
İlklerden
Üye
IMG_20220309_181731.jpg
Balık hobisine başladım. Bunların hobisi Nelerdir? Fanusda besliyorum akvaryuma geçirmeli miyim? Balıklarla ilgili hobisi olan, besleyenler yanıtlarsa sevinirim.

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
tabiki de akvaryuma geçmelisiniz. 30 30 20, 40 30 30cm gibi dilersiniz ikinci el akvaryum dilerseniz sıfır akvaryum alabilirsiniz. birde askı filtre alırsanız iş çözülecektir. Filtrenizin akvaryumunuzun hacmini saatte 3-4 kere döndürmesi yeterli olur 2 japon için.(örneğin akvaryum 50 litreyse filtreniz 200l/h olmalı.) Son olarak birde akvaryum hacmine denk watta ısıtıcı almalısınız(örneğin akvaryum 50 litreyse 50 watt ısıtıcı almalısınız.) merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

ege_terzioglu

Yumurta
Üye
tabiki de akvaryuma geçmelisiniz. 30 30 20, 40 30 30cm gibi dilersiniz ikinci el akvaryum dilerseniz sıfır akvaryum alabilirsiniz. birde askı filtre alırsanız iş çözülecektir. Filtrenizin akvaryumunuzun hacmini saatte 3-4 kere döndürmesi yeterli olur 2 japon için.(örneğin akvaryum 50 litreyse filtreniz 200l/h olmalı.) Son olarak birde akvaryum hacmine denk watta ısıtıcı almalısınız(örneğin akvaryum 50 litreyse 50 watt ısıtıcı almalısınız.) merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
Axolotl akvaryumu için nasıl bir filtre almalıyım karar veremedim konu açmıştım cevap verebilir misin müsaitsen

The_Arthropod

Yumurta
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
18, 36, 50 litre gibi hacimlerin Japon balıklarına yeteceğinden emin misiniz?

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
18, 36, 50 litre gibi hacimlerin Japon balıklarına yeteceğinden emin misiniz?
elindeki balıklar daha çok fazla küçük hem gereksiz yere 150 litrelere atmaya gemde arkadaşı soğutmaya gerek yok diye düşündüm, düşünmüşüm zamanında konu baya eskiymiş

The_Arthropod

Yumurta
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
elindeki balıklar daha çok fazla küçük hem gereksiz yere 150 litrelere atmaya gemde arkadaşı soğutmaya gerek yok diye düşündüm, düşünmüşüm zamanında konu baya eskiymiş
Anladım. Üstlere çıkınca tarihine bakmadan yeni konu sandım. Afedersiniz.

Zodex

Yumurta
İlklerden
Üye
Axolotl akvaryumu için nasıl bir filtre almalıyım karar veremedim konu açmıştım cevap verebilir misin müsaitsen
Ben bir hata yaptım. Maalesef ki. balıkları küçük akvaryuma koyma. yok geçiririm vs vs yapma ben yaptım bir tanesi öldü.

YigitTr

Yumurta
Üye
Akvaryuma geçmelisiniz,birde filtre almalısınız,yoksa akvaryum kirlenir.Bir keresine filtre bozulmuştu bizde, sonra 2 tane 2 yıllık balık can verdi.Bunlar önemli konular, küçük fanusa koyarsanız balık daralıp ölebilir