Axolotl akvaryumu için nasıl bir filtre almalıyım karar veremedim konu açmıştım cevap verebilir misin müsaitsentabiki de akvaryuma geçmelisiniz. 30 30 20, 40 30 30cm gibi dilersiniz ikinci el akvaryum dilerseniz sıfır akvaryum alabilirsiniz. birde askı filtre alırsanız iş çözülecektir. Filtrenizin akvaryumunuzun hacmini saatte 3-4 kere döndürmesi yeterli olur 2 japon için.(örneğin akvaryum 50 litreyse filtreniz 200l/h olmalı.) Son olarak birde akvaryum hacmine denk watta ısıtıcı almalısınız(örneğin akvaryum 50 litreyse 50 watt ısıtıcı almalısınız.) merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
18, 36, 50 litre gibi hacimlerin Japon balıklarına yeteceğinden emin misiniz?tabiki de akvaryuma geçmelisiniz. 30 30 20, 40 30 30cm gibi dilersiniz ikinci el akvaryum dilerseniz sıfır akvaryum alabilirsiniz. birde askı filtre alırsanız iş çözülecektir. Filtrenizin akvaryumunuzun hacmini saatte 3-4 kere döndürmesi yeterli olur 2 japon için.(örneğin akvaryum 50 litreyse filtreniz 200l/h olmalı.) Son olarak birde akvaryum hacmine denk watta ısıtıcı almalısınız(örneğin akvaryum 50 litreyse 50 watt ısıtıcı almalısınız.) merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
elindeki balıklar daha çok fazla küçük hem gereksiz yere 150 litrelere atmaya gemde arkadaşı soğutmaya gerek yok diye düşündüm, düşünmüşüm zamanında konu baya eskiymiş18, 36, 50 litre gibi hacimlerin Japon balıklarına yeteceğinden emin misiniz?
Anladım. Üstlere çıkınca tarihine bakmadan yeni konu sandım. Afedersiniz.elindeki balıklar daha çok fazla küçük hem gereksiz yere 150 litrelere atmaya gemde arkadaşı soğutmaya gerek yok diye düşündüm, düşünmüşüm zamanında konu baya eskiymiş
Ben bir hata yaptım. Maalesef ki. balıkları küçük akvaryuma koyma. yok geçiririm vs vs yapma ben yaptım bir tanesi öldü.Axolotl akvaryumu için nasıl bir filtre almalıyım karar veremedim konu açmıştım cevap verebilir misin müsaitsen
Çok üzüldüm öyle yapmayı planlıyordum bunu duyunca vazgeçtimBen bir hata yaptım. Maalesef ki. balıkları küçük akvaryuma koyma. yok geçiririm vs vs yapma ben yaptım bir tanesi öldü.