Peki ben 12 tane albino ful red lepistes sipariş verdim de pazartesi gelecek . Balıkları suya attıktan sonra kaç günde su değişimi, dip çekimi, filtre temizliği yapayım?Filtrenin üstü kireç tutmuş, problem olmaz. Suyun köpük olması da yeni kurulumlarda normal.
Öncelikle balıkları suya alıştırarak koymalısın zaten biliyorsundur ama hatırlatma olarak diyeyim dedim. Su değişimini 2-3 haftada 1 kez yapabilirsin dip çekimini ise 1 ayda 1 yapabilirsin lepistes akvaryumu çok kirleten bir balık değil. İstersen su değişimini dip çekimi yaparak yapabilirsin daha iyi olur hatta. Sonra istersen su değişimi haftada 1 yapılabilir.Peki ben 12 tane albino ful red lepistes sipariş verdim de pazartesi gelecek . Balıkları suya attıktan sonra kaç günde su değişimi, dip çekimi, filtre temizliği yapayım?
Yüzde 20 su değişimi yeterli olur mu?Su değişimini haftada bir yapmalısın, Filtre temizliğini de ayda bir yapabilirsin.
Hocam nereden sipariş ettiniz dmden yazarmısınız özel tür lepistes arıyorum ama bulamıyorumPeki ben 12 tane albino ful red lepistes sipariş verdim de pazartesi gelecek . Balıkları suya attıktan sonra kaç günde su değişimi, dip çekimi, filtre temizliği yapayım?
OlurYüzde 20 su değişimi yeterli olur mu?