Cataglyphis sp. Yaygın bir tür . Eğer hobiye yeniyseniz , bu cins ile başlamanızı pek tavsiye etmiyorum.Değerli arkadaşlar bahçem de bir çok tür var ama bu tür çok dikkatimi çekti
Fazlasıyla iriler bilgilendirir iseniz sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 1763Ekli dosyayı görüntüle 1766
Türkiyede sürekli görünen yaygın bir tür müCataglyphis sp. sanırım.
Cataglyphis sp. Yaygın bir tür . Eğer hobiye yeniyseniz , bu cins ile başlamanızı pek tavsiye etmiyorum.Değerli arkadaşlar bahçem de bir çok tür var ama bu tür çok dikkatimi çekti
Fazlasıyla iriler bilgilendirir iseniz sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 1763Ekli dosyayı görüntüle 1766
Detaylı bilgi için şu konuya bakabilirsiniz:Türkiyede sürekli görünen yaygın bir tür mü
Ben de santus var 2 aydır tüpde ve hala yumurtlama yapmadı kafayı yemek üzere olabilirim .Asker karınca derdik küçükken. Kavga ettirirdik birbirleriyle. Gecenlerde gördüm videoda denk geldi tugkanin. Zor bir tür oldugunu gördüm. Cataglyphis di oda sanırım.
Genelde yaz aylarında gerçekleşir uçuşları. Temmuz ağustos en yoğun olduğu aylar.Ben de santus var 2 aydır tüpde ve hala yumurtlama yapmadı kafayı yemek üzere olabilirim .
Diğer sorum da Cataglyphisin uçuşu ne zaman acaba bilginiz var mı
Hala kış uykusunun etkisi altında olabilir . Benim camponatus'umd da hala yumurtlamadı . Ümidi kesmeyin , bir kaç ay içerisinde yumurtlayacaktır.Ben de santus var 2 aydır tüpde ve hala yumurtlama yapmadı kafayı yemek üzere olabilirim .
Diğer sorum da Cataglyphisin uçuşu ne zaman acaba bilginiz var mı
Whatsapp grubu yok fakat Discord uygulamasında forumun sunucusu mevcut. Bağlantıya tıklayarak katılabilirsiniz.Çok teşekkür ederim değerli üstatlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sizlerin whatsapp grubu varmı acaba
Oradan sohbetler eder bilgi alışverişi yapabilirdik.