Daha yakından ve farklı açılardan fotoğraf gerekliBahçede buldum test tüpü yok yanımda türü nedir bide kolay mıdır
Daha yakından ve farklı açılardan fotoğraf gerekli
Türü belirlenebilir mi bilemiyorum rufabaris tür grubunun 4 üyesinden biriCinsi Formica Muhtemelen Rufibarbis türü
Ya rufibarbis dicektim tür biraz yanlış oldu düzelttimTürü belirlenebilir mi bilemiyorum rufabaris tür grubunun 4 üyesinden biri
Yanlış olmadı aslında rufabaris tür grubunun içinde rufabaris diye bir tür de varYa rufibarbis dicektim tür biraz yanlış oldu
Şimdi Cinsi Formica Türü de Rufibarbis değil mi türdende küçük ne var kiYanlış olmadı aslında rufabaris tür grubunun içinde rufabaris diye bir tür de var
HangisiBu kolaylık bakım zorluğu mu başka bir şeymi
Muhtemelen bakım zorluğunu kast ettiBu kolaylık bakım zorluğu mu başka bir şeymi
Başlığın sonunda "türü bide kolay mıdır"Hangisi
Bu tür başlangıca uygun değil derler ama bence kolayKolay mışır derken zorluk mu onu soruyom
AttimDaha net fotoğraflar lazım
Geçen sene tetramourium beklemiştim onunla hemen hemen aynı sankiBu tür başlangıca uygun değil derler ama bence kolay
Bakım zorluğuBu başlıkta bahsettiği kolaylık bakım zorluğu mu başka bir şeymi
Tetramorium daha basit bence formicalar baya hareketli ve çabuk stres oluyorlarBakım zorluğu