Hocam makro çekim atarsanız daha iyi olur ama bana plagiolepis pygmaea gibi geldi.sadece türünü veya cinsini merak ettim lasiuslardan falan daha kücükler baya kucukler yani (geri bırakıcam sadece türünü ogrenmek istedim )Ekli dosyayı görüntüle 46788
Hocam makro çekim atarsanız daha iyi olur ama bana plagiolepis pygmaea gibi geldi.sadece türünü veya cinsini merak ettim lasiuslardan falan daha kücükler baya kucukler yani (geri bırakıcam sadece türünü ogrenmek istedim )Ekli dosyayı görüntüle 46788
neyse sanırım tam anlamıyla bilemicez ben buldugum yere geri bırakıyorum iyi forumlar herkesebaya kücük bir tür plagiolepis lerden bir tür sanırım
peki o diger işçilere gore buyuk olanlar kraliceler miydi yoksa onlarda mı işçi onlardan 20 kadar vardı buldugum yerdeFotoğraflar ID yapmak için yetersiz. Proformica olma ihtimali yüksek.
Hocam yüksek ihtimalle keşke alsaydınız çok güzel multiqueen oluyorlarpeki o diger işçilere gore buyuk olanlar kraliceler miydi yoksa onlarda mı işçi onlardan 20 kadar vardı buldugum yerde