Şöyle düşünün ki; Formicarium karıncaların yer altında yaşadığı yer, Out World ise karıncaların yeryüzüne çıkıp yiyecek buldukları yer. Karıncalar formicarium da yaşarlar, out world de ise beslenirlerOutworld ile yaşam alanı aynı şey mi aynı şey değil ise farkları nelerdir
Outworld de kalsalar bir şey olur muKarıncalar formicarium da yaşarlar, out world de ise beslenirler
Outworld onlar için çok geniş bir alan olur ve strese girerler. Formicarium da yaşamaları da sağlıklı.Outworld de kalsalar bir şey olur mu
Şu an lık 10 işçim var outworlde bağlayayım mı 8.5 santim lıkOutworld onlar için çok geniş bir alan olur ve strese girerler. Formicarium da yaşamaları da sağlıklı.
Outworld onlar için çok geniş bir alan olur ve strese girerler. Formicarium da yaşamaları da sağlıklı.
Outworld onlar için çok geniş bir alan olur ve strese girerler. Formicarium da yaşamaları da sağlıklı.
Şuan işçi sayınız az. Koloniniz büyüyene kadar outworlde gerek yok. Formicarium içinde ya da tüpte ise tüpün içinde besleme yapabilirsiniz.Şu an lık 10 işçim var outworlde bağlayayım mı 8.5 santim lık
Bu fotoğraf ki outworlde geçirmek için kaç işçi lazım 8.5 cmŞuan işçi sayınız az. Koloniniz büyüyene kadar outworlde gerek yok. Formicarium içinde ya da tüpte ise tüpün içinde besleme yapabilirsiniz.
Test tüpü boyunu bilmiyoruz, koloninin türünü bilmiyoruz. Sayı olarak bir bilgi verilemez ama genel olarak yem verirken işçiler kaçmaya başladıysa ve tüpün hemen hemen 1/3'ü dolduysa outworld bağlanır.Bu fotoğraf ki outworlde geçirmek için kaç işçi lazım 8.5 cm
16 cm messor structorTest tüpü boyunu bilmiyoruz, koloninin türünü bilmiyoruz. Sayı olarak bir bilgi verilemez ama genel olarak yem verirken işçiler kaçmaya başladıysa ve tüpün hemen hemen 1/3'ü dolduysa outworld bağlanır.
Formikaryumun kullanıldığı cam gibi görünen kabın adı neYukarıda a arkadaşın dediği gibi sayı ile bilgi verilmez. Tüp dolduysa ve beslediğiniz zaman koloni stresleniyorsa artık outworlde geçirebilirsiniz.
DC var mı knk atayım fotoğrafı buraya atamıyorum veya instaStructor değildir, bakın hemen böyle cevaplar vermeyin lütfen ,böyle cinslerde tür ayrımı için bir bilgine ihtiyac vardır
Ve outworld büyük olursa strese girer diye bir şey yoktur. Gerçek hayattaki outworlda bakarsanız anlarsınızOutworld onlar için çok geniş bir alan olur ve strese girerler. Formicarium da yaşamaları da sağlıklı.
Var istersen ismimi vereyimDC var mı knk atayım fotoğrafı buraya atamıyorum veya insta
Ver DC mi insta mıVar istersen ismimi vereyim
Eğer bir karıncayı kolay bir hedef olacağı yeryüzünde yaşatırsan o içgüdüsel olarak strese girer.Ve outworld büyük olursa strese girer diye bir şey yoktur. Gerçek hayattaki outworlda bakarsanız anlarsınız
HEGO#7530Ver DC mi insta mı