Axolotlum yemek yemiyor

Akınalp

Yumurta
Üye
Beyler, ben biri albino biri siyah 2 axolotl aldım 4-5 ay önce. Axolotlum güzelce yaşıyor, hatta siyah olan dev gibi oldu ama albino olan küçüldü, hiç yemek yemiyor. Ayrı kaba aldım, bir deri bir kemik kaldı. Hareket bile zor ediyor. Sürekli suyun üstünde, hiç inmiyor. Suyun derecesi 13 derece. Hem normal yem veriyorum hem de un kurdu veriyorum, hiç birini yemiyor. Herhalde açlıktan kafası da beyaz oldu. Aldığım adam "O ölecek, çok kafanı yorma," dedi. Ben bir umut yaşatmaya çalışıyorum, lütfen yardım edin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sonkale62

Yumurta
Üye
Dostum bana da aynısı oldu, hatta ben de yemiyor diye konu açtım. Kafasının beyazlığı gidiyor, rahat ol biraz akvaryum suyu düzenleyici al. Yemek sorunu kış diye böyle düşünüyorum. Aldığın adam konusuysa; adam satış yapıyorsa çok axolotl vardır böyle detaylarla uğraşmazlar. Geçiştirmek için söylemiştir kafana çok takma.

Akınalp

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim

Akınalp

Yumurta
Üye
Dostum sana da bir şey sormak istiyorum seninde aksolotlın ayağı çok geriye doğru mu bir tanesinin ayağı çok geride sadece benimki mi böyle merak ettim
Dostum benimki geride değil. Ama senin axolotlun küçükken ayağını kaybetmiş ve tekrar çıkmış olabilir. Ben axolotlumu alırken bacağı ters geldi benimde. Aldığım yere bildirdim, verdim geri yenisini gönderdiler. Ama adamlar acı yolu önerdiler. Sonra konuştum yenisini verdiler. Acı yol önermem bacağını kesip tekrar çıkmasını sağlamak falan çok bir bilgim yok. Ama belki çıkmayabilir sıkıntı olabilir hem de hayvana yazık boş ver. Olduğu gibi yaşat bol protein ver kurtlarla besle belki düzelir inşallah.

sonkale62

Yumurta
Üye
Dostum benimki geride değil. Ama senin axolotlun küçükken ayağını kaybetmiş ve tekrar çıkmış olabilir. Ben axolotlumu alırken bacağı ters geldi benimde. Aldığım yere bildirdim, verdim geri yenisini gönderdiler. Ama adamlar acı yolu önerdiler. Sonra konuştum yenisini verdiler. Acı yol önermem bacağını kesip tekrar çıkmasını sağlamak falan çok bir bilgim yok. Ama belki çıkmayabilir sıkıntı olabilir hem de hayvana yazık boş ver. Olduğu gibi yaşat bol protein ver kurtlarla besle belki düzelir inşallah.
Ayağını kullanabiliyor ama ama yüzerken geride inşallah düzelir