1 - axolotllar herhangi bir balık türü ile uyumlu şekilde yaşamaz.1- Axolotllar hangi balık türleriyle yaşar?
2- Axolotllar bitkili akvaryumda yaşar mı?
3- 100L akvaryumda 2 Axolotl yaşar mı?
4- Nerden Axolotl edinebilirim?
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.1 - axolotllar herhangi bir balık türü ile uyumlu şekilde yaşamaz.
2 - axolotlları bitkili akvaryumda bakabilirsiniz(kum kalınlığı canlıya uygun olduğu sürece).
3 - 100 litre 2 axolotl için uygun.
4 - net bir yer öneremesem de sosyal medya platformları üzerinden üreticiler ile iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır.
Birkaç kere axolotlların birbirini ıssırdığını görmüştüm internette yavrular içinde olabilir1 - axolotllar herhangi bir balık türü ile uyumlu şekilde yaşamaz.
2 - axolotlları bitkili akvaryumda bakabilirsiniz(kum kalınlığı canlıya uygun olduğu sürece).
4 - net bir yer öneremesem de sosyal medya platformları üzerinden üreticiler ile iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır.
Uygun litre sağlandığında herhangi bir sıkıntı çıkmaz. Ama eğer canlıları düşük litrede bir arada tutarsanız uzuv kaybı görülebilir.Birkaç kere axolotlların birbirini ıssırdığını görmüştüm internette yavrular içinde olabilir
Peki ince bitki ekilebilen hangi kum var1 - axolotllar herhangi bir balık türü ile uyumlu şekilde yaşamaz.
Kullanacağınız bitkiye göre değişir. Benim tavsiyem kum olarak ince taneli silis kullanmanız. Ama silis kumun dezavantajına gelicek olursak ancak basit bitkiler ekebilirsiniz(elodea,tilki kuyruğu,basit saz türleri vb.).Peki ince bitki ekilebilen hangi kum var
zaten çok bilgim yok bitki konusunda basit şeyler kullanacağım teşekkür ederimKullanacağınız bitkiye göre değişir. Benim tavsiyem kum olarak silis kullanmanız. Ama silis kumun dezavantajına gelicek olursak ancak basit bitkiler ekebilirsiniz(elodea,tilki kuyruğu,basit saz türleri vb.).