axolotl bakım rehberi hazırlamıştım ben oraya da bakarsın bir kaç site daha araştırırsın birde direk bizzat bakanların videolarına baksan besleyebilecek kadar bilgiye ulaşmış olursunşöyle bi video buldum birçok şeyi anlatıyor
evet doğru 26-28 derece olması lazım ve yaz aylarında sorun çıkabiliyor çok dikkat etmek lazım.tek bilgim akvaryumlarını sıcak tutmana gerek olmadığını soğuk su da yaşayabildikleri..
26-28 onlar için sıcak 24 ü geçmemesi gerekevet doğru 26-28 derece olması lazım ve yaz aylarında sorun çıkabiliyor çok dikkat etmek lazım.
düzeltmeniz için sağ olun kaplumbağa ile karıştırdım bu aralar çok fazla kaplumbağayla alakalı bilgi okudum kaplumbağalarımı yeni bir akvaryuma geçireceğim üzgünüm yanlış bilgi için26-28 onlar için sıcak 24 ü geçmemesi gerek
senin rehberin ve birkaç kanaldan birçok bilgiyi edindim teşekkürleraxolotl bakım rehberi hazırlamıştım ben oraya da bakarsın bir kaç site daha araştırırsın birde direk bizzat bakanların videolarına baksan besleyebilecek kadar bilgiye ulaşmış olursun
rica ederim eğlenceli hobiler diliyorum sizesenin rehberin ve birkaç kanaldan birçok bilgiyi edindim teşekkürler