Axolotl akvaryumu için filtre

ege_terzioglu

Yumurta
Üye
Dış filtre kullanmam gerekiyor sanırım ve ne kullanmam gerekir nasıl kullanılır bilmiyorum bana marka ve model önerisi yapabilir misiniz?

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
tek axolotl ise şelale de olur. Ne marka ve ne debide alacağın, akvaryuma ve bütçene göre değişir. Akvaryumun kaç litre olacak ve bütçen ort. ne kadar?

ege_terzioglu

Yumurta
Üye
tek axolotl ise şelale de olur. Ne marka ve ne debide alacağın, akvaryuma ve bütçene göre değişir. Akvaryumun kaç litre olacak ve bütçen ort. ne kadar?
Yaklaşık 150 litre bir akvaryum planlıyorum bütçem 2000 içime sinerse biraz üstüne de çıkabilirim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Başta 2 axolotl bakacağım küçük olacaklar sonra 3 yapabilirim uygun olursa

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
eğer her şey 2000 ise ya ikinci ele yönelin filtre için ya da şelale alabilirsiniz. 600-800 l/h çeviren bir filtre işinizi görür. axolotllar normalde tek bakılması önerilir ama birlikte bakan da çok. Sanmıyorum bir şey olacağını ama yinede dikkat edin. 3 axolotl için 150 litre az gelebilir 2 ideal bence.

ege_terzioglu

Yumurta
Üye
eğer her şey 2000 ise ya ikinci ele yönelin filtre için ya da şelale alabilirsiniz. 600-800 l/h çeviren bir filtre işinizi görür. axolotllar normalde tek bakılması önerilir ama birlikte bakan da çok. Sanmıyorum bir şey olacağını ama yinede dikkat edin. 3 axolotl için 150 litre az gelebilir 2 ideal bence.
200 litreye karar verdim 2 tane bakıcam yorumun için teşekkürler filtre konusunda da ikinci ele yöneldim bir kaç şey buldum aklımda eheim ya da fluval almak var eheim iyiymiş ama fluval hakkında bir yorum okumadım

Bu arada jebo 825 ve fluval hakkında bilgin var mı?

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
200 litreye karar verdim 2 tane bakıcam yorumun için teşekkürler filtre konusunda da ikinci ele yöneldim bir kaç şey buldum aklımda eheim ya da fluval almak var eheim iyiymiş ama fluval hakkında bir yorum okumadım

Bu arada jebo 825 ve fluval hakkında bilgin var mı?
jebo hakkında bilgim yok ama fluvalın eheimla aynı kalite hatta belki daha üst bile olduğunu söyleyebilirim