Axolot

Gorkemcakmakcı

Yumurta
Üye
7-8 ay önce bir axolot aldım ve şu ana kadar hiçbir gelişim göstermedi. Boyu hala aynı akvaryum 18.5-17 derece arasında ve 50 litre. bunun nedenini söyleyebilir misiniz ve gelişim göstermeye devam edebilecek mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

omerfaruk_

Replete
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
7-8 ay önce bir axolot aldım ve şu ana kadar hiçbir gelişim göstermedi. Boyu hala aynı akvaryum 18.5-17 derece arasında ve 50 litre. bunun nedenini söyleyebilir misiniz ve gelişim göstermeye devam edebilecek mi?
Besin olarak ne veriyorsunuz? Canlının sağlıklı gelişimi için litre ve ısının yanında beslediğiniz besin ve kullandığınız filtre de önemli.

Gorkemcakmakcı

Yumurta
Üye
Normal axolotl yemi veriyorum ve akvaryumdada pipo filtre kullanıyorum ve akvaryumda temiZ

omerfaruk_

Replete
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Normal axolotl yemi veriyorum ve akvaryumdada pipo filtre kullanıyorum ve akvaryumda temiZ
50 litreye pipo biraz düşük kalabilir birde kuru yemin yanında canlı yem vermeniz gerekiyor axolotlara sağlıklı gelişimi için.

Abdullah09

Yumurta
Üye
Suyu nasıl o derecelerde tutuyorsunuz

omerfaruk_

Replete
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye

Gorkemcakmakcı

Yumurta
Üye
Ben normal intarnet den aldım termostat + fanı kendim kurdum yani önere bileceğim biryer yok internetteki bilindik herhangi bir siteden ala bilirsiniz