Büyüdükçe 45x45 büyüklüğünde bahçeler oluşturmaya başlarlar hem yer açısınden hem maddi açıdan iyi değil,Ikiside beslemeye uygun değil yerli olmadığı ülkede, yıllarını vermiş hobiciler bakamıyor, en az 150 euro'dan başlıyorlar hemde en az 300 euro'luk setup kurman lazım, fungus ölürse donör yetiştirmen lazım onunda avrupadan sana ulaşması en az 1.5 hafta sürer açlık çeker ölüm yaşanır.
Kısacası almayın yerli olmadığı ülkede yaşıyorsanız.
merak etmeyin bakımına az çok hakimim Wakooshi'den yuva alacağım onlar için çöplük bölümünü nasıl yapmam gerekir bu konuda bilginiz var mı?Ikiside beslemeye uygun değil yerli olmadığı ülkede, yıllarını vermiş hobiciler bakamıyor, en az 150 euro'dan başlıyorlar hemde en az 300 euro'luk setup kurman lazım, fungus ölürse donör yetiştirmen lazım onunda avrupadan sana ulaşması en az 1.5 hafta sürer açlık çeker ölüm yaşanır.
Kısacası almayın yerli olmadığı ülkede yaşıyorsanız.
Beslemiş birisi olarak.merak etmeyin bakımına az çok hakimim Wakooshi'den yuva alacağım onlar için çöplük bölümünü nasıl yapmam gerekir bu konuda bilginiz var mı?
Almanya'ya taşınacağız orada elden alacağımBeslemiş birisi olarak.
Genelde çöplerini ayrı bir bölüm ayarlarsanız oraya koyuyorlar. fakat fungus'un olduğu çembere koyarlar ise temizlemeniz lazım öldürür yoksa.
Acil donör fungus bulamazsınız, sürekli birsürü farklı tür yaprak satın almanız lazım Karıncalar değil fungus çok çabuk ölebiliyor, Bu canlılar en az 2 hafta kargoda olacaktır ve muhtemelen fungus ölü ulaşacak
Riskler size ait kesinlikle önermiyorum
Senenin büyük bir kısmını Ingilterede yaşıyorum,Yakın bir şehirden bile donör getirtmek zor olmuştu. Wakooshi dev setupta bakıyordum (60x60x60)x3Almanya'ya taşınacağız orada elden alacağım
sizinki ne durumda?Senenin büyük bir kısmını Ingilterede yaşıyorum,Yakın bir şehirden bile donör getirtmek zor olmuştu. Wakooshi dev setupta bakıyordum (60x60x60)x3
1 sene araştırdım, gerekli herşeyi yaptım birkaç derece ani hava değişimi bile ölmesi için yeterli,fungusa nasıl bakılması hakkında bilgim var ölse bile yeni fungus alabilirim
yok ne caydırması yardımcı oluyorsunuz zaten bakacağım için özel olarak dolap tarzı bir şey de alacağım sıcaklığı sabit tutmak içinsizi caydırmak için söylemiyorum bunları çok güzel bir tür fakat hiç düşündüğünüz gibi değil maalesef
Umarım başarılı olursunuz, fotoğrafları bekliyorum 😀yok ne caydırması yardımcı oluyorsunuz zaten bakacağım için özel olarak dolap tarzı bir şey de alacağım sıcaklığı sabit tutmak için
sağolun umarımUmarım başarılı olursunuz, fotoğrafları bekliyorum 😀