Atta mı Acromyrmex mi?

Tospik

Yumurta
Üye
Atta mı alayım yoksa Acromyrmex mi? Hangisi beslenmeye daha uygun sizce?

Emir123

Media
Üye
Ikiside beslemeye uygun değil yerli olmadığı ülkede, yıllarını vermiş hobiciler bakamıyor, en az 150 euro'dan başlıyorlar hemde en az 300 euro'luk setup kurman lazım, fungus ölürse donör yetiştirmen lazım onunda avrupadan sana ulaşması en az 1.5 hafta sürer açlık çeker ölüm yaşanır.

Kısacası almayın yerli olmadığı ülkede yaşıyorsanız.

Emir123

Media
Üye
Ikiside beslemeye uygun değil yerli olmadığı ülkede, yıllarını vermiş hobiciler bakamıyor, en az 150 euro'dan başlıyorlar hemde en az 300 euro'luk setup kurman lazım, fungus ölürse donör yetiştirmen lazım onunda avrupadan sana ulaşması en az 1.5 hafta sürer açlık çeker ölüm yaşanır.

Büyüdükçe 45x45 büyüklüğünde bahçeler oluşturmaya başlarlar hem yer açısınden hem maddi açıdan iyi değil,

Tospik

Yumurta
Üye

merak etmeyin bakımına az çok hakimim Wakooshi'den yuva alacağım onlar için çöplük bölümünü nasıl yapmam gerekir bu konuda bilginiz var mı?

Emir123

Media
Üye
merak etmeyin bakımına az çok hakimim Wakooshi'den yuva alacağım onlar için çöplük bölümünü nasıl yapmam gerekir bu konuda bilginiz var mı?
Beslemiş birisi olarak.
Genelde çöplerini ayrı bir bölüm ayarlarsanız oraya koyuyorlar. fakat fungus'un olduğu çembere koyarlar ise temizlemeniz lazım öldürür yoksa.
Acil donör fungus bulamazsınız, sürekli birsürü farklı tür yaprak satın almanız lazım Karıncalar değil fungus çok çabuk ölebiliyor, Bu canlılar en az 2 hafta kargoda olacaktır ve muhtemelen fungus ölü ulaşacak
Riskler size ait kesinlikle önermiyorum

Tospik

Yumurta
Üye
Beslemiş birisi olarak.
Genelde çöplerini ayrı bir bölüm ayarlarsanız oraya koyuyorlar. fakat fungus'un olduğu çembere koyarlar ise temizlemeniz lazım öldürür yoksa.
Acil donör fungus bulamazsınız, sürekli birsürü farklı tür yaprak satın almanız lazım Karıncalar değil fungus çok çabuk ölebiliyor, Bu canlılar en az 2 hafta kargoda olacaktır ve muhtemelen fungus ölü ulaşacak
Riskler size ait kesinlikle önermiyorum
Almanya'ya taşınacağız orada elden alacağım

Tospik

Yumurta
Üye
fungusa nasıl bakılması hakkında bilgim var ölse bile yeni fungus alabilirim

Emir123

Media
Üye
bir Myrmecologist'e sahiplendirdim Türkiyeye gelmeden yaz başı çok zor bakımları

Emir123

Media
Üye
sizi caydırmak için söylemiyorum bunları çok güzel bir tür fakat hiç düşündüğünüz gibi değil maalesef

Tospik

Yumurta
Üye
sizi caydırmak için söylemiyorum bunları çok güzel bir tür fakat hiç düşündüğünüz gibi değil maalesef
yok ne caydırması yardımcı oluyorsunuz zaten bakacağım için özel olarak dolap tarzı bir şey de alacağım sıcaklığı sabit tutmak için