Atakan Petshop Bitki Alınır Mı?

Tighoubout

Yumurta
Üye
Sorum başlıkta olduğu gibi Atakan Petshoptan yaklaşık 300 liralık bir bitki alışverisim olacak fakat daha önce kendi şehrimdeki hobiciler dışında hicbir internet sitesinden bitki almadın o yüzden güvenemiyorum. Daha önce alan arkadaşlar Bitkilerin formları nasıl, içinden salyangoz vs.. cıktı mı ortalama kaç kök gönderiliyor bilgi verir misiniz?

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Alabilirsiniz, güvenilirdir. Bitkileri temizdir, yosun, salyangoz vs. genelde çıkmaz. Ürün fotoğraflarına aldanmayın, genelde her firmanın yaptığı gibi daha küçük bitkiler gönderirler. Ona göre alın. Bitki formları vs. güzeldir.

Krestav

Yumurta
Üye
Sorum başlıkta olduğu gibi Atakan Petshoptan yaklaşık 300 liralık bir bitki alışverisim olacak fakat daha önce kendi şehrimdeki hobiciler dışında hicbir internet sitesinden bitki almadın o yüzden güvenemiyorum. Daha önce alan arkadaşlar Bitkilerin formları nasıl, içinden salyangoz vs.. cıktı mı ortalama kaç kök gönderiliyor bilgi verir misiniz?
Dün aldım sorunsuz bir şekilde 1 günde teslim ettiler önceden aldığımda da kargo çok hızlı gelmişti güvenerek alabilirsin yani.

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Alınır. Daha önce bacopa monnieri, Zosterifilia, Echinodorus Tenellus, Subulata, Tuberculatum, Alternethera Reinickii mini ve çeşitli moss türleri aldım hiç birinde bir sorun yoktu. Genel olarak bitkiler köklü değil budama şeklinde geliyor. Yakın zamanda yaklaşık 60-70 kök bitki daha alacağım yeni kurulum için.

Vedad

Yumurta
Üye
Ben hep elden alış-veriş yaptım bitkiler gayet güzel, internet siparişlerinde genelde ekstradan bitki gönderiyorlar. Benim aldığım bazı bitkilerde adi salyangoz çıkmıştı.

omerfaruk_

Majör
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Diğerlerinin de dediği gibi atakanpetshop güvenilirdir ama salyangoz çıkma ihtimaline karşı bitkileri ekmeden önce önlem almanızı tavsiye ederim.